Silah Sesinden Korkan Gelin Bayıldı - Son Dakika
Güncel

Silah Sesinden Korkan Gelin Bayıldı

Sakarya'da bir düğünde, silah seslerine dayanamayan gelin, yorgunluğun da etkisiyle bayıldı. İlginç olay, bir davetli tarafından saniye saniye görüntülendi.

30.08.2015 16:36  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bir düğünde, davetlilerin sürekli olarak silahla havaya ateş açmalarından bunalan ve silah seslerine daha fazla dayanamayan gelin, yorgunluğun da etkisiyle bayıldı. İlginç olay, bir davetli tarafından amatör kamerayla görüntülendi.

Kocaeli ilçesinde yapılan kır düğünü, gelin ve damadın ilk danslarını yapmalarıyla başladı. Dansın ardından genç çift ve davetliler, çalınan oyun havalarıyla eğlendiler.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

İddiaya göre bu esnada sürekli olarak davetliler tarafından tabanca ve tüfeklerle havaya ateş edilmeye başlandı. Eğlencenin ardından takı törenine geçilmesine rağmen bazı davetliler havaya ateş etmeye devam ettiler. Hemen yanı başında sıkılan silahların sesinden etkilenen gelin, uzun süre ayakta kalmanın verdiği yorgunluğa ve yanı başında sıkılan silahların sesine dayanamayarak bayıldı.

SİLAH SESİNE DAYANAMADI

Gelinin bayılmasıyla kısa süreli panik yaşayan davetliler, geline su içirerek yaptıkları ilk müdahalenin ardından gelini düğün alanından uzaklaştırdı. Gelinin uzun süren yolculuk nedeniyle yorgun olduğu, sürekli olarak ayakta durması nedeniyle bitkin düştüğü, yorgunluğunun ve bitkinliğinin etkisiyle silah seslerine dayanamayarak bayıldığı öne sürüldü.

Su ve yemek verilen gelinin kendine gelmesinin ardından, düğün kaldığı yerden devam etti.


Silah Sesinden Korkan Gelin Bayıldı

Son Dakika Güncel Silah Sesinden Korkan Gelin Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • bence: Yatak odasinda hic korkmuyorlar daha yokmu bu kadarmi der 4 28 Yanıtla
  • Bom: Akşamki gerdek korkusuda olabilir:) 18 7 Yanıtla
  • efekarli: Eee sonuc ney o is oldumu?? 5 20 Yanıtla
  • SENİ YİNE BAŞKAN YAPTIRMİCAZ: düğün de silah sıkıp onca insan öldü daha ders almamış zihniyet var 17 4 Yanıtla
  • gara: Aahh tayip reis ah sana güvenmiştik ama bizi yanılttın reis. çok düşündüm bu seçimde oyum M H P ye 5 14 Yanıtla
  • Davulcu: Sen daha dur bir şey degil kızım esas kaynananın cenesinden. Bayılcan silah. Sesini çok arayacaksın 17 0 Yanıtla
  • Türk İslam Birliği: Bunun nineleri savaşta mermi taşıyordu cepheye şimdiki gençler korkak 12 4 Yanıtla
  • semra: ay aklima bi fikra geldi :) gelinlerle kaynanalar bi geziye tura cikmis kaynanalara bi otobus gelinlere bi otobus verilmis yolda kaynanarin otobusu kaza yapmis ve hepsi olmus gelinler bu durumu sevinmisler vur patlasin cal oynasin sadece bi gelin cok kotu agliyor diyer gelinler hayirdir niye agliyon gelin ben kaynanami evde unuttum :) :):) 14 0 Yanıtla
  • Oğuz Kağan: Saçma sapan yorumlar yapan insan müsveddeleri, utanmıyorsunuz bir gelin hakkında bunları yazmaya. Lafa gelince namus bekçisi olursunuz burada hiç tanımadığınız insanlar hakkında ağıza alınmayacak şeyler yazıyorsunuz, allah belanızı versin. Ucu size dokunan bir laf edildiği zaman namus der erkek kesilirsiniz, düğünde silahla kutlama yapmayı erkeklik zannedersiniz. Pisliksiniz başka ne denir ki size. Küfür etsem ananızın suçu ne! 11 1 Yanıtla
  • Aklı Selim: Ne salak insanlar var.silah sıkana laf etmiyorda geline korkak diyorlar. 10 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement