Kalçasına Demir Saplanan Güvenlikçi Şikâyetçi Olmadı; İşi Kaptı - Son Dakika
Güncel

Kalçasına Demir Saplanan Güvenlikçi Şikâyetçi Olmadı; İşi Kaptı

29 Eylül 2014'te Seyrantepe Metrosu'nda yaşanan kazada kalçasına demir profil saplanan güvenlik görevlisi Fatih Çoban, Ulaşım A.Ş.'de işe başladı.

28.02.2015 09:14  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyrantepe Metrosu'nda 29 Eylül'de kalçasına demir profil saplanan güvenlik görevlisi Fatih Çoban, metroyu işleten İBB şirketlerinden Ulaşım AŞ'de işe başladı.

KALÇASINA DEMİR PARÇASI SAPLANDI

Seyrantepe'de oturan güvenlik görevlisi Fatih Çoban, 29 Eylül sabahı yaşanan metro kazasında yaralandı. Rayların kenarındaki levhalara çarpan metro vagonuna saplanan bir demir parçası, Çoban'ın kalçasına saplandı.

BABASI "DAVA AÇMAYACAĞIZ" DEDİ

Günlerce konuşulan kaza sonrası Çoban, hastaneye kaldırılırken, babası emekli komiser Şeref Çoban, şikâyetçi olup olmayacaklarını soran gazetecilere, "Akacak kan damarda durmaz. Belediye ilgilendi. Dava açmayacağız" dedi.

"KORKUYU YAŞADIM, ŞİKÂYETÇİYİM" DEDİ AMA OLMADI

Ertesi gün hasta yatağında konuşan Fatih Çoban ise mağdur olduğunu ve artık metroya binmeyeceğini belirterek, "Bu korkuyu yaşadığım ve mağdur olduğum için şikâyetçiyim" diye açıklama yaptı. Ancak Fatih Çoban'ın dediği değil babasının dediği oldu. Fatih Çoban kazayla ilgili soruşturma kapsamında ifadesini alan savcıya kimseden şikâyetçi olmadığını söyledi.

"ŞİKAYETÇİ OLMADIK, OĞLUM İŞE BAŞLADI"

Ocak 2015'te de metroyu işleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi Ulaşım AŞ'de işe başladı. Babası Şeref Çoban oğlunun Ulaşım AŞ'de işe başladığını doğrulayarak, "Biz savcıya ifade verdik. Şikâyetçi olmadığımızı söyledik. Daha sonra kamu davası açıldı mı bilmiyorum. Oğlum güvenlikçi idi, orada da güvenlikçi olarak işe başladı" dedi. Metroyu işleten ve çalışmayı yapan şirket adına yürütülen savcılık soruşturması ise halen sürüyor.

O METRO BİR DAHA ÇALIŞMADI

Sanayi Mahallesi Seyrantepe arasında çalışan metro bağlantısı kazadan 4 ay önce kapatılmış ve yeni bir yolla entegrasyon çalışmaları başlatılmıştı. Kazadan bir hafta önce metro hizmete açıldı ancak çalışmalar sürüyordu. Kazanın ardından seferler durduruldu ve metro bir daha Seyrantepe'ye çalışmadı. Seyrantepe-Sanayi Mahallesi arasında ücretsiz otobüs seferlerikonuldu. Ancak bölgede oturanlar otobüslerin çok kalabalık olduğundan şikâyetçi.

Kalçasına Demir Saplanan Güvenlikçi Şikâyetçi Olmadı; İşi Kaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kalçasına Demir Saplanan Güvenlikçi Şikâyetçi Olmadı; İşi Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • selami: Giren girmiş zaten ben parama bakarım demiş adam ne yapsın. . . 56 2 Yanıtla
  • Ahmet: Para ile satın almak bu olsa gerek. 31 7 Yanıtla
  • Ufuk tamer: Olay unutulunca basarlar Tekmeyı. Olay daha sıcak :) biz neler gördük 30 6 Yanıtla
  • Kaplan: İşe girmek işte bu kadar zor, önce kalçadan demir profil yemek lazım 26 3 Yanıtla
  • Oy: Oy'ların nasıl ve kime verildiğinin en ufak bir örneğidir 20 6 Yanıtla
  • Sinan: İşte bu yüzden kaybediyoruz sürekli.. Çünkü millet aç, işsiz, parasız. Her gelen hükümette bunu kullanıyo! 17 3 Yanıtla
  • levo: biyernize bi şey batsa akp den biliyorsunuz 7 6 Yanıtla
  • Yavuzhan: İyi olmuş alan razı veren razı :) 8 3 Yanıtla
  • METiN YAZAR: ... Adamdaki sansa bak....Yooooo, haberin sadece ilk KISA bölümünü okudum. Hemen anladim. ..,, 5 0 Yanıtla
  • diyarbakır: demek ki arkadaşlar devlet babanın toplu kazığından biraz yer açık bir kurum kazığı da almamız gerekiyor 2 0 Yanıtla

Advertisement