Siirt'ten Suriye'ye Yardım - Son Dakika
Yerel

Siirt'ten Suriye'ye Yardım

Siirt\'ten Suriye\'ye Yardım

Siirt Belediyesi koordinasyonunda Suriye için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında Ramazan Bayramı'nda 160 ton yardım malzemesi toplandığı belirtildi.

30.07.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Belediyesi koordinasyonunda Suriye için düzenlenen yardım kampanyasında Ramazan Bayramı'nda 160 ton yardım malzemesi toplandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, belediye öncülüğünde, "Rojava Halkların Onudur, Onuruna Sahip Çık" sloganıyla ilçe ve belde belediyeleri, DBP ve HDP il örgütleri ile sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Suriye için yardım kampanyası başlatıldığı hatırlatılarak, bu kapsamda kent merkezinde 100, Eruh ilçesinde 50, Şirvan ilçesinde de 10 ton yardım toplandığı belirtildi.

Siirt'te Barış Mahallesi, Orhan Doğan Kent Parkı, Güres Caddesi Sancaklar İlköğretim Okulu önü ile belediye hizmet binası bahçesinde Suriye'ye destek için kurulan yardım çadırlarına vatandaşlar tarafından bayramın ilk 2 gününde buğday, şeker, pirinç, bulgur, yağ, mercimek, fasulye, çocuk bezi ve çocuk mamasından oluşan yaklaşık 100 ton temel gıda ve temel ihtiyaç malzemesi getirildiği kaydedilen açıklamada, ilçelerde toplanan yardımların Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gönderilmek üzere kamyonlarla Siirt'teki yardım toplama merkezlerine sevk edildiği, yardımların bayramdan sonra Suriye'ye ulaştırılmak üzere Suruç ilçesine gönderilmesinin planlandığı ifade edildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'ten Suriye'ye Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement