Siirt'te Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Terör Operasyonu

Siirt'te terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen mağarada yapılan aramada mühimmat bulundu.

30.01.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te terör örgütü tarafından kullanıldığı değerlendirilen mağarada yapılan aramada mühimmat bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Meydandere köyü Gülbeyaz Tepesi mevkisinde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen mağarada arama gerçekleştirdi.

Aramada 2 el bombası, 5 piknik tüpü, 12 amperlik akü, 30 kalaşnikof fişeği, 150 metre elektrik kablosu, teröristler tarafından kullanılan elbise ve 4 koli bandı ele geçirildi.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt'te Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'dan Çankırı'ya doğaya kaçış
    12:42 İstanbul'dan Çankırı'ya doğaya kaçış

    İstanbul'da yaşayan Veysel Elmas, şehir hayatından sıkılarak çocukluk hayalini gerçekleştirerek Çankırı'da doğa ile iç içe yaşamaya başladı. Elmas, doğanın kendisine huzur verdiğini belirterek, buranın tüm negatif enerjisini attığını söyledi. İstanbul'da yaşarken sürekli stres yaşadığını ifade eden Elmas, trafik problemlerinden sıkıntı çektiğini ve istediklerini yapamadığını dile getirdi.

  • Bursa'da istinat duvarının, üzerine devrildiği apartmandaki 2 kişi yaralandı
    12:42 Bursa'da istinat duvarının, üzerine devrildiği apartmandaki 2 kişi yaralandı

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde, şiddetli yağışın etkisiyle zayıflayan istinat duvarı, bir apartmanın üzerine devrildi. Olayda 2 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine AFAD, 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bina sakinlerinin tahliyesi yapıldı ve enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Gemlik Kaymakamı Hasan Göç de olay yerine gelerek bilgi aldı.

  • AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin ailesini ziyaret etti
    12:38 AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin ailesini ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, 2021 yılında Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler'i ziyaret etti. Dönmez, ziyarette şehit annesinin metanetine ve dik duruşuna şahit olduğunu belirterek, şehit ailelerinin baş tacı olduğunu vurguladı. Ziyarette dua edildi.

  • İranlılar İsrail'e yönelik saldırılara destek için yürüyüş düzenledi
    12:38 İranlılar İsrail'e yönelik saldırılara destek için yürüyüş düzenledi

    İranlılar, ülkenin geçen hafta İsrail hedeflerine yönelik misilleme saldırılarına desteklerini ifade etmek üzere ülke çapında yürüyüşler düzenledi. Tahran'da göstericiler İsrail ve ABD karşıtı sloganlar içeren pankartlar taşıyarak saldırılara desteklerini ifade etti. Benzer mitingler diğer şehirlerde de düzenlendi ve katılımcılar İran'ın insansız hava aracı ve füze saldırılarını 'meşru savunma' olarak nitelendirdi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: Tabloyu tam netleştiremedik
    12:38 Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere: Tabloyu tam netleştiremedik

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı öncesi belediyenin çalışmalarını ve incelemelerini açıkladı. Tutdere, önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna açıklama yapacaklarını belirtti.

  • Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı
    12:38 Afyonkarahisar'da Minibüs Kazası: 5 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Susuz beldesi yakınlarında meydana gelen minibüs kazasında 5 kişi yaralandı. Minibüs, kontrolünü kaybederek yol kenarındaki ağaç ve tabelaları devirerek bir fabrikanın bahçesinde yan yatarak durabildi. Olayın ardından sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi.

  • Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı
    12:38 Adıyaman'ın Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Ağaçlara Kuş Yuvası Astı

    Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, atıl durumdaki malzemeleri kullanarak okulun bahçesindeki ağaçlara renkli kuş yuvaları astı. Proje, geri dönüşüm farkındalığı ve doğayla zaman geçirme fırsatı sunuyor.

  • Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı
    12:36 Didim'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanan şüpheli, tutuklandı. Didim Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Ç.K. adlı şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 25,56 gram esrar ve 58 bin TL ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement