Siirt'te PKK Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Siirt'te PKK Operasyonu

Siirt\'te PKK Operasyonu

Siirt'te PKK operasyonu Siirt'e PKK'lı teröristlerin yakalanmasına yönelik polis ve askerin katıldığı ortak operasyon kapsamında, çok sayıda eve baskın düzenlendi.

25.01.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te PKK operasyonu

Siirt'e PKK'lı teröristlerin yakalanmasına yönelik polis ve askerin katıldığı ortak operasyon kapsamında, çok sayıda eve baskın düzenlendi.

Siirt'te özel harekat polisi, asker ve köy korucuları tarafından PKK'lılara operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında, İnönü, Ulus ile Dumlupınar Mahallesi'ndeki çok sayıda eve baskın düzenlendi. Operasyonun yapıldığı bölgede güvenlik güçleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alınırken, mahallelere giriş çıkışlar kontrollü yapıldığı görüldü. Operasyonun düzenlediği mahalleler arasında yer alan Ulus Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde PKK'ya ait bir hücre evine düzenlenen operasyonda 1 polis memuru şehit olurken, 5 PKK'lı ölü olarak ele geçirilmişti. 3 mahalledeki ev baskın ve sonuçları ile ilgili açıklama yapılmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te PKK Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SALİH: ALLAN SİİRT VALİSİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN RAZI OLSUN..SİİRTTİ BU PİSLİKLERDEN TEMİZLİYORLAR... 4 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement