Siirt'te Bomba Monte Edilmiş Motosiklet Ele Geçti - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Bomba Monte Edilmiş Motosiklet Ele Geçti

Siirt'in Kurtalan İlçesi'ne bağlı Beykent Beldesi'nde jandarmanın şüphe üzerine durdurmak istediği motosikletin arkasında oturan kişi atlayıp yaya olarak kaçarken, sürücü ve motosiklet yakalandı.

28.09.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan İlçesi'ne bağlı Beykent Beldesi'nde jandarmanın şüphe üzerine durdurmak istediği motosikletin arkasında oturan kişi atlayıp yaya olarak kaçarken, sürücü ve motosiklet yakalandı. Motosiklet üzerinde yapılan aramada bir otomatik tüfek ile motosiklete monte edilmiş ve tahrip gücü yüksek bomba düzeneği ele geçirildi.

Kurtalan İlçesi'ne bağlı Beykent Beldesi'nden, dün akşam saatlerinde ilçe merkezine doğru gelen sürücüsünün kimliği ve plakası açıklanmayan motosiklet, şüphe üzerine jandarma tarafından durdurulmak istendi. Bunu farkeden motosikletin üzerindeki 2 kişiden biri kaçmayı başarırken, sürücü motosikletle birlikte yakalandı. Yakalanan kişi ve motosiklet üzerinde yapılan aramada, bir otomatik tüfek ile motosiklete bağlı ve tahrip gacü yüksek bomba düzeneği bulundu. Yakalanan kişi sorguyaü alınırken, kaçan kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ASKERİ BİRLİĞE SALDIRAN PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Kurtalan İlçesi'nde PKK'lı terristler dün gece Kurtalan Asayiş Komando Komutanlığı'na otomatik tüfeklerle ateş açtı. Açılan ateşe askerlerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada 1 PKK'lı terörist öldürülürken, 1'i yaralı olarak ele geçirildi. - Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Bomba Monte Edilmiş Motosiklet Ele Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement