Siirt Spor Son Virajda - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Son Virajda

Siirt Spor Son Virajda

Siirt Amatör liginde mücadele eden 1969 Siirt Kartal spor Cumartesi günü, Kurtalan Spor ile son maçına çıkacak.

23.04.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Amatör liginde mücadele eden ve ligi yenilgisiz kapayan 1969 Siirt Kartal Spor, Bal ligine yükselme maçına çıkacak. Cumartesi günü Siirt Atatürk Stadyumunda Kurtalan Spor’u konuk edecek 1969 Siirt maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Siirt Spor ve Kurtalan spor maçının büyük önem arz ettiğini belirten 1969 Siirt Kartal Spor Teknik direktörü Sedat Amcaoğlu, maç hazırlıklarını sürdürdüklerini ve oyuncuların morallerinin yüksek olduğu açıkladı. Takımda eksik veya sakat futbolcularının bulunmadığını belirten Teknik direktör Amcaoğlu, “Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu saatten sonra amacımız artık 1969 Siirt sporu Bal ligine çıkarmak. Kurtalan spor güçlü bir rakibimiz ama bizler daha çok inandık. Takımda bulunan oyuncularımızın moralleri yüksek ve hepsi maçı kazanmak için saha çıkacaklar ve canla başla mücadele edeceklerdir” dedi.

Takım 3 Günlük Kampa Girecek

Önümüzdeki Cumartesi günü Kurtalan Spor ile karşılaşacak olan 1969 Siirt spor Kulübü Basın sözcüsü Mehmet Salih Arslan, takımın Kurtalan spor maçı öncesi Barden otelde 3 günlük kampa gireceğini açıkladı. Oynanacak maçın derbi değerinde olduğunu hatırlatan basın sözcüsü Arslan, “Siirt’e ve bize yakışan bir şampiyonluk hedefliyoruz ve bunu kazanacak güçte olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Cumartesi günü Siirt Atatürk Stadyumunda yapılacak karşılaşmaya tüm taraftarlarını davet eden 1969 Siirt Kartal Spor Basın Sözcüsü Mehmet Salih Arslan, “Şampiyonluk için son virajdayız. Siirt ilimizin iki kardeş takımı 26 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da karşılaşacak ve bu mücadeleye tüm Siirtli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. 1969 Siirt spor Amatör liginde tüm maçları kazanarak ne mağlup şampiyon olmuştur. Bölgesel Amatör liginde mücadele etmek için Kurtalan Spor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Bunun için ciddi hazırlıklar içerisine girdik. Takım maça son üç gün kala Bardan otelde kampa girecektir. 25 Nisan Cuma günü maç öncesi geniş çaplı bir yemek vereceğiz. Takımın kuruluş amacında bizlere destek veren başta Vali Ahmet Aydın, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve takıma maddi manevi destek veren tüm iş adamlarımız ile birlikte moral yemeği yemeyi düşünüyoruz. Ben buradan sizlerin aracılığınız ile tüm taraftarlara çağrıda bulunuyorum Kurtalan spor maçında takımımıza sahip çıkalım” dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Son Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement