Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz'ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

28.10.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2014 yılı 4. Olağan Toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz'ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tutulmaz, İlin istihdamının geliştirilmesine ve işsizliğin önlenmesine katkı sağlamak amacıyla toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun etkin ve verimli çalıştırılarak, kararlarının uygulanması aşamasında ve sorunların çözümlerine yönelik, ilgili kuruluşların çalışmalarını bu alanda yoğunlaşmasını istedi.

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aslan ise, Siirt'in istihdam oranları ve istihdamı artırmaya yönelik kurumun yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında kurula bilgi verdi.

Aslan, Kurumun, son üç yılın İstihdama yönelik faaliyetlerini İstatistiki tablolar halinde kurul üyelerine sundu.

Toplantıda, alınacak kurul kararlarının uygulanmasına yönelik yapılacak çalışmalar ve sorunlar dile getirildi. İlgili kurumlar, konu hakkında ayrıntılı olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Gündem maddelerinin tamamı kurul üyeleri tarafından değerlendirmeye alınıp, karara bağlandıktan sonra, Kurul Başkanı Vali Tutulmaz'ın iyi dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.

Valilik Toplantı salonunda yapılan toplantıya,Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Aslan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement