Siirt Hamile Kadın Gece Yolu Kapalı Köyden Askeri Helikopterle Alındı - Son Dakika
Güncel

Siirt Hamile Kadın Gece Yolu Kapalı Köyden Askeri Helikopterle Alındı

Siirt Hamile Kadın Gece Yolu Kapalı Köyden Askeri Helikopterle Alındı

Hamile kadın gece yolu kapalı köyden askeri helikopterle alındı SİİRT'in Pervari İlçesi'nde yolu kardan kapalı bulunan Dolusalkım Köyü'nde aşırı kanaması bulunan hamile 30 yaşındaki Rahime Adıgüzel, gece 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopterle köyden alınarak hastaneye götürüldü.

24.03.2015 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamile kadın gece yolu kapalı köyden askeri helikopterle alındı

SİİRT'in Pervari İlçesi'nde yolu kardan kapalı bulunan Dolusalkım Köyü'nde aşırı kanaması bulunan hamile 30 yaşındaki Rahime Adıgüzel, gece 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopterle köyden alınarak hastaneye götürüldü.

Pervari'nin yolu kardan kapalı bulunan Dolusalkım Köyü'nde hamile olan ve aşırı kanaması bulunan Rahime Adıgüzel'in durumunun Siirt Valiliği'ne bildirilip yardım istendi. Vali Mustafa Tutulmaz, Pervari'ye bağlı Dolusalkım Köyü'nün oldukça uzak ve yağan kar ile birlikte olumsuz hava koşullarından dolayı yolun kapalı olması ve hastanın durumunun ciddi ve acil olması nedeniyle, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan sıhhi tahliye talebinde bulunuldu. Talep üzerine, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na ait bir askeri helikopter ve 112 Acil Sağlık ekibi ile havalanarak saat 21.10 sıralarında köye ulaştı. Rahime Adıgüzel ile yakın akrabası iki kişi ile birlikte helikoptere alınıp, ilk müdahalesi helikopter içinde yapıldı.

Helikopterin indiği komutanlıkta hazır bekletilen ambulansa alınan Halime Adıgüzel, Siirt Devlet Hastanesi'ne götürülerek burada tedavi altına alındı. Mehmetçik'in Siirt'e hasta kurtarmaya devam ettiğini belirten Vali Mustafa Tutulmaz, Zor şartlar altında halkımıza hizmet veren başta Tugay Komutanımız Halil Soysal'ın şahsında tüm güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ederim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Hamile Kadın Gece Yolu Kapalı Köyden Askeri Helikopterle Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi dağıttı. Dağıtım töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında yapılan fidan dağıtımının, bitkisel üretimi artırmayı hedeflediğini belirtti. Proje kapsamında düşük gelirli, küçük ölçekli, organik tarım ve iyi tarım uygulamaları yapan üreticilerin öncelikli olarak faydalandığı ifade edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement