Siirt Gürünleri Derneği'nden Arınç'a Menengiç Kahvesi - Son Dakika
Güncel

Siirt Gürünleri Derneği'nden Arınç'a Menengiç Kahvesi

Siirt Gürünleri Derneği\'nden Arınç\'a Menengiç Kahvesi

Siirt Ürünleri Tanıtım Derneği Başkanı Vehip Emrah, Siirt’i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a menengiç kahvesi hediye etti.

22.05.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Ürünleri Tanıtım Derneği Başkanı Vehip Emrah, Siirt'i ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a menengiç kahvesi hediye etti.

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlik öncesi Başbakan Yardımcısı Arınç'ın yanına giderek Siirt'e özgü yetişen menengiç kahvesini hediye eden Siirt Ürünleri Araştırma Derneği Başkanı Emrah, Siirt'i ziyaret eden her bürokrat siyaset ve iş çevrelerine yöreye özgü menengiç kahvesi, Siirt fıstığı ve Pervari balı hediye ettiklerini söyledi. Emrah, "Bu yıl fıstık hasat dönemi daha başlamadığı için sadece elimizde mevcut bulunan menengiç kahvesini ikram ettik. Aynı zamanda ilimizin de tanıtımını bu şekilde yapmış oluyoruz. Halen Siirt'in mevcut kayıtlı bulunan 56 ürünü var. Doğal değerlerimiz, zengin ürünlerimiz var ancak yeterince tanıtamıyoruz. Biz de ilimize gelen her bürokrat, siyaset ve iş çevresine bu ürünleri hediye ederek ve önümüzdeki aylarda dernek olarak yapacağımız projelerle tanıtımın önünü açmayı amaçlıyoruz" dedi.

Emrah ayrıca, ilin tanıtımı için basılan 'Siirt tanıtım rehberi' kitabını da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a verdiklerini söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt Gürünleri Derneği'nden Arınç'a Menengiç Kahvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement