Siir'te Gözaltına Alınan 10 Kişiden 3'ü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Siir'te Gözaltına Alınan 10 Kişiden 3'ü Tutuklandı

Siir\'te Gözaltına Alınan 10 Kişiden 3\'ü Tutuklandı

Siirt’te düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında DBP ile İHD yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişiden 3’ü tutuklandı.

03.10.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve aralarında DBP ile İHD yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişiden 3'ü tutuklandı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 4 gün önce Mithat Öktüren bulvarındaki DBP ve İHD bürolarına düzenlediği eş zamanlı operasyonda gözaltına aldığı 10 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarılan şahıslardan, DBP yöneticileri Kadriye Cengiz ve Refik Kaçar ile İHD Siirt Şube üyesi Mirza Ekin, "terör örgüte üye olmak" suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi. 7 kişi ise serbest bırakıldı. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siir'te Gözaltına Alınan 10 Kişiden 3'ü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement