'Sihirli Anne'ye Eski Eşi Nafaka Vermemek İçin Dava Açtı - Son Dakika
Magazin

'Sihirli Anne'ye Eski Eşi Nafaka Vermemek İçin Dava Açtı

Yangın nedeniyle işleri kötüye giden Ahmet Eroğlu, eski eşi İnci Türkay'a ödediği nafakayı karşılayamadığı iddiasıyla dava açtı. Eroğlu ayrıca oğlunun velayetini istedi.

26.08.2015 10:28  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da işyerinde çıkan yangın nedeniyle maddi durumu kötüye giden iş adamı Ahmet Eroğlu (62) aylık 25 bin lirayı geçen iştirak nafakası, okul masrafı ve ev kredisi borçlarını ödeyemediğini iddia ederek 6 yıl önce boşandığı eski eşi oyuncu İnci Türkay'a (42) dava açtı.

AYLIK 6 BİN LİRA ÖDÜYOR

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki eve halen aylık 12 bin 700 lira ve müşterek 10 yaşındaki çocuğuna da ayda yaklaşık 6 bin lira ödediğini belirten Eroğlu, çocuğun velayetinin kendisine verilmesini, ödediği nafakanın kaldırılmasını ya da indirime gidilmesini talep etti.

6 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLARDI

İstanbul Aile Mahkemesi'ndeki davaya göre çift 6 yıl önce anlaşmalı olarak boşandı. Boşanma protokolü gereği çocuğun velayeti anneye verildi. Eğitim ve diğer masraflarını baba karşılayacaktı.

ÖDEME AYDA 25 BİN LİRA'YI GEÇİYORDU

Yine Rumelihisarı'nda evin kredi ödemeleri de Eroğlu tarafından yapılacaktı. Ödeme, ayda 25 bin lirayı geçiyordu. Ancak Eroğlu'nun işleri kötüye gitti. Deposunda büyük bir yangın oldu. Ödemeleri yapamaz hale geldi. Eroğlu, mal varlığının araştırılarak nafaka miktarında indirime gidilmesini ya da nafakanın kaldırılmasını istedi.

ARTIK BORÇLARINI ÖDEYEMİYOR

Artık aylık kredi borcunu ödeyemeyeceğini belirten Eroğlu, bundan sonra ev taksitlerinin davalı Türkay tarafından ödenmesini talep etti.

ÇOCUĞUNUN VELAYETİNİ DE İSTEDİ

Çocuğun şu an 10 yaşında olduğu ve boşanma tarihinde yaşı küçük olduğu için velayetin anneye verildiğinin hatırlatıldığı dava dilekçesinde çocuğun artık büyüdüğü ve çocukla baba arasındaki ilişkinin artması gerektiği belirtilerek, velayetinin babaya verilmesi gerektiği görüşü yer aldı.

Velayet taleplerinin kabul edilmemesi halinde çocukla şahsi ilişki saatlerinin artması istenen dilekçede "Eroğlu tarafından ödenen kredi ödeme yükümlülüğünün davalı Türkay'a yüklenmesini, çocuğun giderlerine davalının da katılmasını, Eroğlu'nun ödediği iştirak nafakasının kaldırılmasını ya da azaltılmasını ve çocuğun velayetinin babaya verilmesini istiyoruz" denildi.


\'Sihirli Anne\'ye Eski Eşi Nafaka Vermemek İçin Dava Açtı

Son Dakika Magazin 'Sihirli Anne'ye Eski Eşi Nafaka Vermemek İçin Dava Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • by meçhul: aylık 25000 tl ulan bu zulümdürbe evlen boşan adam bir ömür sana baksın varmı böyle adalet 15 0 Yanıtla
  • 06: Az kalsın küçük dilimi yutacaktim yuh be. 13 1 Yanıtla
  • TÜRK İNTİKAM TUGAYI: bahçeli bölücülere hizmet ediyor istifa bahçeli ÜLKÜCÜ değildir bahçeli istifa istifa 5 7 Yanıtla

Advertisement