Sigarasına Çakmak İsteyen Gence Kurşun Yağdırdılar - Son Dakika
Yaşam

Sigarasına Çakmak İsteyen Gence Kurşun Yağdırdılar

Diyarbakır'da sigarasına yakmak için ateş isteyen genç, başka bir genç tarafından ateş istediği için kurşunların hedefi oldu.

03.08.2015 08:59  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da sigarasına yakmak için ateş isteyen bir genç, başka bir genç tarafından ateş istediği için kurşunlandı. Olayda sigarasını yakmak isteyen genç yaralanırken, şahıslar kaçarak izini kaybettirdi.

"SEN MİSİN BENDEN ATEŞ İSTEYEN"

Edinilen bilgilere göre olay, merkeze bağlı Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi 446. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir genç, sigarasını yakmak için sokakta bulunanların yanına geldi. Ateş isteyen genç, gruptakilerin tepki vermesi üzerine tartışmaya başladı. Gruptan biri ateş isteyen gence, "Sen misin benden ateş isteyen" diyerek belinde taşıdığı silahı çıkarıp ateş etmeye başladı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Kanlar içerisinde yerde kalan genç, bağırarak yardım istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı olarak yerde yatan genç sağlık ekiplerinin müdahalesiyle çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi oluşturarak inceleme yaptı.



Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sigarasına Çakmak İsteyen Gence Kurşun Yağdırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sigarasına Çakmak İsteyen Gence Kurşun Yağdırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Asabi Adam: Asıl daha korkunç olanı bunlar İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlere gidip insan sıfatıyla dolaşıyorlar. Eğer doğudan göç engellenip yasaklansa işte o zaman büyük şehirlerden korkulmayacak içinde pislik barınmayacaktır... 56 54 Yanıtla
  • ırkcilardan ve kürtlerden nefret ediyorum: malum ırk 2 61 Yanıtla
  • tekerlek: a..k kekoları bunları acilen ıraka sürücen hepsini 25 26 Yanıtla
  • Hasan: Bence Diyarbakıra bir nükleer bomba atıp şehriyi içindekilerle komple yokedip yeniden yapılandırmak gerekli.. 38 6 Yanıtla
  • metehan: Diyarbakır PKK dır.Pkk teröristtir,insanlık düşmadır.Hepsi cehennem kütüğüdür.Hiçbiri Mert değildir.Dünyada hiçbir zaman bir diyarbakırlı hehangi biriyle teke tek silahsız kavga edemez ,hemen abiye gardaşa bağlar.Buraya sanatçıda gelmez sahneye çıksa taşlarlar. 12 14 Yanıtla
  • hano: diyabakir nolacak adam ateş istemiş oda ateş etmiş 17 3 Yanıtla
  • sahi siz kimsiniz: Olay namus davası kurşun yiyen bunun böyle olduğunu söylemiyor tabi. Bakiyorumda barbar kara cahil zihniyete küflü ekmek çıkmış gidip aynaya bakın önce , o kadar yoz ve ne olduğu belirsiz bir topluluksunuzki cekemiyorsunuz. Saraylarda oğlancilik yapıp evlat kesen kimlerdi? Hala huyunuzdan vazgecmemissiniz görüyoruz 12 7 Yanıtla
  • MAHO: GÖSTERİ YAPMAK İÇİN TİNEL BALİ ÇEKEN ADAMLARDAN ÇAKMAK İSTENİLİR Mİ 15 3 Yanıtla
  • vatansever: Komünist pkk lilarin işi buu 13 5 Yanıtla
  • SEKO: NORMALDİR DİYARBAKIR ORASI 6 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kartal Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    10:08 Kartal Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kartal'da büyük bir coşku ve etkinlik programı ile kutlayacak. Etkinlikler kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile başlayacak.

  • Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak
    10:05 Hatay'da Evde Bulunan Gergedan Böceği Doğal Hayatına Geri Bırakılacak

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Hüseyin Sert, evinin balkonunda bulduğu gergedan böceğini besleyip temizledikten sonra yeniden doğal hayat alanına bırakacak. Sert, böceğin koruma altına alındığını ve neslinin tükenmekte olduğunu öğrendikten sonra bakımını yapmış ve parazitlerini temizlemiştir. Ancak besleyebileceği bir canlı olmadığı için böceği ormanlık bölgeye salacak.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:04 Kartal'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşku ve etkinliklerle kutlayacak. Kortej yürüyüşü ve mahalle şenlikleri ile dolu bir gün geçirilecek.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.


Advertisement