Sigara Kaçakçılarının Mühür Oyunu - Son Dakika
Güncel

Sigara Kaçakçılarının Mühür Oyunu

Sigara Kaçakçılarının Mühür Oyunu

Niğde polisi, kaçak sigarayla mücadele kapsamında yaptığı operasyonda gümrük mührü ile mühürlenen dorsede 224 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

03.03.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde polisi, kaçak sigarayla mücadele kapsamında yaptığı operasyonda gümrük mührü ile mühürlenen dorsede 224 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Niğde geneli ve ilçelerinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalarda çekici TIR ve bu çekiciye bağlı dorse ile Adana istikametinden İstanbul istikametine yüklü miktarda kaçak sigara götürüleceği bilgisine ulaştı. Ekipler, şüpheli TIR'ı Ulukışla ilçesi bölge trafik istasyonu önünde durdurdu. Gümrük mührü ile mühürlenmiş olan dorsede yapılan aramada muhtelif markalarda 224 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili G.B. isimli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sigara Kaçakçılarının Mühür Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.


Advertisement