Side Festivali'nde Anadolu Ateşi Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Side Festivali'nde Anadolu Ateşi Gösterisi

Side Festivali\'nde Anadolu Ateşi Gösterisi

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Anadolu Ateşi dans grubu sahneye çıktı.

27.09.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Anadolu Ateşi dans grubu sahneye çıktı.

Manavgat Belediyesi tarafından düzenlenen Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Side Limanı'nda dün akşam Anadolu Ateşi dans grubu gösteri yaptı. Öncesinde Side girişinden limana kadar Manavgat Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı'nın gösterisi sunuldu. Gösteri, yerli ve yabancı izleyici kitlesi tarafından beğeniyle takip edildi.

Mehteran takımının ardından Side Limanı'nda Anadolu Ateşi grubu sahneye çıktı. Gösteriyi izlemek için binlerce kişi Side Meydanı'nı doldurdu. 40 kişilik Anadolu Ateşi grubu, çeşitli halk dansları figürü sergiledi. 45 dakika boyunca sahnede kalan ekibin performansı ilgiyle izlendi. Gösteri sonunda Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, ekibe teşekkür ederek çiçek verdi. Başkan Sözen, festivalle bölgedeki turizmin canlanmasına katkı sağladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

11 Eylül'de ünlü müzisyen Goran Bregoviç konseriyle başlayan festival, bu akşamki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası konseriyle sona erecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Side Festivali'nde Anadolu Ateşi Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement