Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

Antalya ve Muğla'da şiddetli yağış ve fırtına bekleniyor.

11.01.2015 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya ve Muğla için şiddetli yağış ve fırtına uyarısında bulunuldu.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Antalya genelinde kuvvetli ve çok kuvvetli, salı günü ise il merkezi ve Konyaaltı, Kemer, Kumluca, Finike, Demre, Kaş, Elmalı ve Korkuteli ilçelerinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli yağış bekleniyor.

Rüzgar da yarın akşamdan itibaren güneydoğu yönünden fırtına şeklinde esecek. Denizlerde ise Kaş- Anamur arasında yarın ve salı günü fırtınanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Açıklamada, şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle oluşabilecek sel, ani su baskını, hortum, soba zehirlenmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olaylara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Muğla için çok kuvvetli yağış uyarısı

Muğla için da yarın çok kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yağışın salı günü Köyceğiz, Seydikemer, Ortaca, Dalaman ve Fethiye'de çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Rüzgarın da yarın güneydoğu yönünden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Denizlerde ise Bodrum-Kaş arasında bugün gece fırtınalı geçebilir. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şiddetli Yağış ve Fırtına Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement