Sıcaktan Bunalanlar Mesıre Alanına Koştu - Son Dakika
Yerel

Sıcaktan Bunalanlar Mesıre Alanına Koştu

Ankara’daki sıcaktan bunalanlar, soluğu Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanı’nda aldı.

24.08.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki sıcaktan bunalanlar, soluğu Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanı'nda aldı.

Gürültüden ve stresten uzak bir hafta sonu geçirmek ve serinlemek isteyen Ankaralılar, Peçenek Köyü Mesire Alanı'na büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların doğayla iç içe, huzurlu vakit geçirebilmeleri için Altındağ Belediyesi tarafından hizmete açılan mesire alanı, tertemiz ve serin havasıyla da tercih sebebi oldu. Peçenek mesire alanına hafta sonunda 300 araç giriş yaparken, hafta boyunca giriş yapan araç sayısı 750'ye yaklaştı. Otopark sıkıntısının da yaşanmadığı Peçenek Mesire Alanı'nda aileler hem keyifli vakit geçirdi, hem de serin havanın tadını çıkardı. Binlerce kişinin aynı anda ve birbirini rahatsız etmeden piknik yapabildiği alana, Ankara'nın her yerinden gelen aileler büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLAR DOYA DOYA EĞLENDI

Mesire alanının tadını en çok çocuklar çıkardı. Alanda 5 farklı noktaya yerleştirilen çocuk oyun parkının yanı sıra, basketbol, voleybol ve futbol sahaları çocukların neşeli kahkahalarıyla doldu. 400 dönüm büyüklüğündeki mesire alanı, alabildiğine geniş ve ferah görünümüyle hem insanın içini, tertemiz havası ile de ciğerlerini ferahlattı. Alana yerleştirilen 300 kamelya ve 300 barbekü mesire alanını tercih edenlerle doldu taştı.

PEÇENEK MESIRE ALANI'NA NASIL GIDEBILIRSINIZ?

İlçe merkezine 18 km uzaklıkta olan Peçenek köyüne özel araçlarla 20 dakikada ulaşmak mümkün. Altındağ'ın Karapürçek Mahallesi'nden ise 5-7 dakikada mesire alanına gidilebiliyor. Araba imkanı olmayanlar için ise EGO'nun 313 numaralı Orhan Gazi-Peçenek-Tatlar otobüsü ve 315 numaralı Kavaklı-Aydıncık-Peçenek-Tatlar-Gicik otobüsü hizmet veriyor.

Altındağ merkeze (Siteler) araçla 20 dakika mesafede yer alan Peçenek Köyü harmanlarına kurulan, tertemiz ve ferah havasıyla ilgi çeken mesire alanı, piknik ve doğaseverlere şehir merkezinden çok uzaklaşmadan doğayla buluşma imkanı sunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıcaktan Bunalanlar Mesıre Alanına Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement