Sibel Uyar İlk Büyük Toplantısını Muhtarlarla Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sibel Uyar İlk Büyük Toplantısını Muhtarlarla Yaptı

Sibel Uyar İlk Büyük Toplantısını Muhtarlarla Yaptı

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, seçimin ardından muhtarlarla ilk kez bir araya gelerek, tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

12.04.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, seçimin ardından muhtarlarla ilk kez bir araya gelerek, tanışma toplantısı gerçekleştirdi. İskele Urit Restoran'daki kahvaltılı toplantıya, Başkan Yardmcısı Hüseyin Özdemir, Urla Belediyesi birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

37 köy ve mahalle muhtarının kendilerini tanıttığı toplantıda muhtarlar ayrıca var olan sorunları ve talepleri de dile getirildiler.

"Biz bu yola yönetim anlayışını değiştireceğiz diye çıktık. Merkezden değil, yerelden yönetimi destekleyeceğiz. Muhtarlar bizim için çok kıymetli. Bu yüzden ilk büyük toplantıyı sizlerle gerçekleştiriyoruz. Yüreği Urla için çarpan herkese selam olsun." sözleriyle katılımcıları selamlayan Başkan Sibel Uyar, "Gücümüze güç kattınız. Kanunlar ve imkanlar dahilinde bundan sonraki süreci hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, birlikte değerlendireceğiz.Biz cennet gibi bir yerde yaşıyoruz ve burada yaşan tüm insanların refahı bizim için çok önemli. Bu yüzden siz muhtarlar bizim için çok kıymetlisiniz, çünkü siz en demokratik şekilde seçilensiniz. Biliyoruz ki sizi seçenlere karşı sorumluluklarınız var. Bu sorumlulukları hep beraber yerine getireceğiz. Birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Belediye içinde Muhtarlar Masası oluşacağı müjdesini veren Uyar, meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte belediyenin tüm güçlerinin işin içinde olacağı bir hizmet anlayışı geliştireceklerini ve bu yanıyla örnek bir çalışma sergileyeceklerini dile getirdi.

Sibel Uyar köylerin mahalle statüsüne girse de köy olarak kalmasını istediğini dile getirerek, "Her köy, kendine özgü değerlere sahip çıkmalı ve bu değerleriyle öne çıkmalı. Bu yüzden her yöreye özgü festivaller düzenleyeceğiz. Dışarıdan hiçbir şey ithal etmemize gerek yok. Biz, kendi öz değerlerimize sahip çıkacağız" diye konuştu.

Toplantının ardından meclis üyeleriyle İskele'deki esnafı selamlayan Başkan Uyar, muhtarlığa konuk olarak konuyla ilgili ilk çalışmalara başladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sibel Uyar İlk Büyük Toplantısını Muhtarlarla Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement