Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir - Son Dakika
Güncel

Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir

Mutlu Kaya ile ilgilenmediği için suçlanan Sibel Can'dan yanıt geldi. Can, "İyilik insanlar arasında kesintiye uğrayabilir. Allah arasında kesinti olmaz." diye yazdı.

06.07.2015 09:16  Güncelleme: 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da eski erkek arkadaşı tarafından başından silahla vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya ile ilgilenmeyi kısa sürede kestiği gerekçesiyle rol yapmakla suçlanan şarkıcı Sibel Can'dan yanıt geldi. Hastanede tedavi gören Mutlu Kaya'yı hiç arayıp sormamakla suçlanan Sibel Can, eleştirilere Instagram hesabından yanıt verdi.

"İYİLİK KESİNTİYE UĞRAYABİLİR"

Şarkıcı, "İyilik insanlar arasında kesintiye uğrayabilir. Fakat iyiliği yapanla Allah arasında kesinti olmaz." diye yazdı.

İşte Sibel Can'ın paylaştığı o fotoğraf...


Sibel Can\'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir

Son Dakika Güncel Sibel Can'dan Mutlu Kaya Yanıtı: İyilik Kesintiye Uğrayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • :S: yani diyor ki, ben elimden gelen yardımı yaptım siz bilmesenizde Allah biliyor. 31 4 Yanıtla
  • caniş: sibel can daha ne yapsın,kadına resmen bela oldular,ya para yok diye dilenci gibi ağlıyor anası,kürt bunlar elini verirsin kolunu kaptırırsın,dikkat et belalı bunlar siboooooooo,senide yatırmasınlar o yatakta. 11 12 Yanıtla
  • SG: ahh be sibel ablacım biz yıllar önce bunlara gelin kardeşçe yasayalım dedik, her türlü imkanı verdik kendimizden ayrı görmedik faturalarına kadar ödedik, insanlık adına elimizi uzattık kolumuzu kapıp vatanı bölmek istediler. şimdi aynısını sana yapıyorlar vuran kişinin adını anan yok, ailesini anan yok, kendi aralarında yardım toplayan, yok varsa yoksa sibel can. 13 9 Yanıtla
  • nacar: nede olsa eski dansöz, hep ritmi tutacak diye bir şey yok, bu defa böyle kıvırdı... 13 8 Yanıtla
  • Bombacı: Tam bir CHP millet vekili gibi sacmalamıs 6 14 Yanıtla
  • TURK: O ne demek lan..!! Sanatci bozuntusu...!!! 7 10 Yanıtla
  • folloşlar: Siböl bizö bagmiyöööö :D göbeginiz sibelle mi kesildi la hayatı boş beleşler. Herşeyi bedava yemeye alıştınız zaten. Devlet hastahanesinde de bedava yatıyonuz bir de gata ya mı yollasın sizi siböl. Devlete ne yararınız oldu bu güne kadar full zararsınız aldıgınız oksijen bile zarar elektririk kaçakçıları oh oluyo size. Sibelin saçının teli bile etmezsiniz. Mecbur degil kimse sizi beslemeye çok meraklıysanız kobaniye ıraga gidin orada çok güzel muamele çekerler size. 13 4 Yanıtla
  • BRAVO: Doğru valla...ne yani habire iyilikmi yapacak 4 13 Yanıtla
  • cemal: büyütmeyin bukadar işinize bakın ailesi burdan ekmek çıkarmak peşinde 8 7 Yanıtla
  • ...: Kızın ailesi gitsin ,kızı vuran oğlana sitem etsin,ben hiç duymadım oğlana laf ettiklerini,varsa yoksa işleri Sibel can .Tabi kadın paralı ve ünlü yaa.Bu devirde elini veren kolunu koparıyor.Sibel can da gereken yardımı yapmıştır.Tabi ailenin istediği gibi yatlar katlar alarak değil. 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement