Shota'dan Rehavet Uyarısı - Son Dakika
Spor

Shota'dan Rehavet Uyarısı

Shota\'dan Rehavet Uyarısı

Spor Toto Süper Lig’e Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’da, teknik direktör Shota Arveladze oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

25.08.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'e Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Shota Arveladze oyuncularına rehavet uyarısında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen sabah çalışmasında yüzler gülerken, Gürcü teknik adam oyuncularıyla antrenman öncesi kısa bir değerlendirme yaptı.

Son iki haftada yaptıkları olumlu işlerin devamını sağlamaları gerektiğini belirten Shota Arveladze, güven ortamını daha da pekiştirmeleri gerektiğini vurguladı. Ayakları yere sağlam basan ne zaman nasıl oynayacağını bilen bir takım görüntüsünde olmaları gerektiğini anlatan genç teknik adam, "Deplasmanda kazandığımız Beşiktaş karşılaşması elbette bizim için çok önemli ama artık o maç geride kaldı. O maça takılı kalmak bize zarar verir. Her maçımızı ayrı ayrı düşünüp final havasında geçirmeliyiz" dediği öğrenildi.

Shota, hafta sonu sahalarında oynayacakları Akhisar Belediyespor'u çok iyi inceleyeceklerini belirterek, "Beşiktaş maçı öncesi yaptığımız çalışmaları ufak aksaklıklara rağmen çok iyi uyguladık ve bunun karşılığını aldık. Akhisar Belediyespor'un eksi ve artı yönlerini beraber inceleyerek rakibimizi en iyi şekilde analiz edeceğiz. Alacağımız 3 puanla camiamızın bize olan inancını arttırmalıyız" ifadelerini kullandı.

MEHMET EKİCİ SEVİNCİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Differdange 03 maçında sağ ayak parmağından sakatlanan Mehmet Ekici'nin durumu büyük oranda düzeldi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rabotnicki maçları ile ligin ilk 2 haftasındaki Bursaspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyen Ekici'nin hafta sonundaki Akhisar Belediyespor maçında oynama ihtimali yüksek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Ekici'nin durumunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde kadroda olması bekleniyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Shota'dan Rehavet Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement