Shota Arveladze'nin Heyecanı - Son Dakika
Spor

Shota Arveladze'nin Heyecanı

Teknik direktör olarak Trabzonspor’un başında ilk resmi maçına yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Lüksemburg temsilcisi FC Differdange 03 takım karşısında çıkacak olan Shota Arveladze büyük bir heyecan yaşıyor.

15.07.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör olarak Trabzonspor'un başında ilk resmi maçına yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Lüksemburg temsilcisi FC Differdange 03 takım karşısında çıkacak olan Shota Arveladze büyük bir heyecan yaşıyor.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na futbolcu olarak defalarca çıkan ve birçok başarıya imza atarak bordo-mavili taraftarların sevgilisi haline gelen Gürcü çalıştırıcı, bu kez formasını terlettiği Trabzonspor ile sahaya teknik direktör olarak çıkacak.

1993-94 sezonu devre arasında dönemin başkanı Sadri Şener tarafından ikiz kardeşi Arçil Arveladze ile birlikte Trabzonspor'a alınan Arveladze, 1995-96 sezonunda 25 gol atarak gol kralı olmuştu. Trabzonspor taraftarlarınca takıma gelmiş en iyi yabancı futbolcu olarak gösterilen Shota Arveladze, bordo-mavili takımda yakaladığı başarı sonrası 1997 yılında Ajax'a transfer oldu.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR

18 yıllık bir aranın ardından yeniden Trabzonspor ile yolları kesişen Shota Arveladze, bu kez büyük bir sevgi kazandığı bordo-mavili taraftarların karşısına teknik direktör olarak çıkacak. Bordo-mavili takımın başında ilk resmi müsabakasına Avrupa Kupası maçında çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Gürcü teknik adam, bordo-mavili taraftarların karşısında turu getirecek avantajlı skoru elde ederek, Trabzonspor'un başında iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

YENİ TRANSFERLER KADRODA OLMAYACAK.

Öte yandan Trabzonspor'da UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M'bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı, yarın ki maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz Yılmaz, Bosingwa ve Cardozo da kadroda yer almıyor.

Bordo-mavililerin yarın Lüksemburg takımı karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Onur, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Constant, Medjani, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Sefa (Yusuf Erdoğan), Erkan Zengin, Waris" - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Shota Arveladze'nin Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement