SGK Heyeti, ETSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

SGK Heyeti, ETSO'yu Ziyaret Etti

SGK Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i makamında ziyaret etti.

20.10.2014 17:10  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i makamında ziyaret etti.

SGK Erzurum İl Müdürü Hulusi Bumin ve Müdür Yardımcısı Recep Şen ile Yücelik'i ziyaret eden Açıkgöz, 6552 Sayılı Torba Yasa ile sigorta mükelleflerine borçlarını ödemede önemli kolaylıklar getirildiğini belirtti.

Yücelik ise 6111 sayılı Torba Yasası'nda olduğu gibi 6552 Sayılı Kanun'un çıkarılması sürecinde de ticaret erbabının ve işletmelerin bu tür yapılandırmalara ihtiyacı olduğunu her platformda dile getirdiklerini söyledi.

Özellikle iklim şartlarının olumsuz yönde etkilediği bölgenin ekonomik yapısı itibarıyla vergi ve sigorta mükelleflerinin zaman zaman devlete olan borçlarını ödemekte sıkıntı çektiğini vurgulayan Yücelik, borçlu mükellefler için sunulan bu fırsatların, ekonomide yavaşlayan çarklara yeniden hız kazandıracağını ifade etti.

Açıkgöz, daha sonra SGK İl Müdürlüğü tarafından ETSO Konferans Salonu'nda düzenlenen ve 6552 Sayılı Kanun'la getirilen yapılandırmaların anlatıldığı bilgilendirme toplantısına katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SGK Heyeti, ETSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement