Sevgilisi, Mesut Özil'i Terk Etti - Son Dakika
Spor

Sevgilisi, Mesut Özil'i Terk Etti

Aldatma iddiaları ile gündemde olan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil ile Alman şarkıcı Mandy Capristo'nun yolları ayrıldı. Mandy Mesut'un evinden taşındı.

24.10.2014 15:07  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, bu aralar yeşil sahanın dışındaki hayatıyla gündemde. Aldatma iddiaları ile gündemde olan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil ile Alman şarkıcı Mandy Capristo'nun yolları ayrıldı.

MANDY, MESUT'UN EVİNDEN TAŞINDI

Alman medyasında, ikilinin Londra'daki evlerinin önünde görüntülenen taşıma kamyonu ilişkinin bittiğine bir kanıt olarak gösterildi. Kamyona, evdeki birçok eşya ile beraber Capristo'nun beyaz piyanosu da yüklendi. Bild gazetesine konuşan Capristo'nun yakın bir arkadaşı, "Evdeki eşyaların yarısının Mandy'nin" dedi.

MESUT, MANDY'İ ALDATMIŞ

İspanya'da Levante forması giyen Christian Lell, geçtiğimiz günlerde Mesut'a şok bir suçlamada bulunmuş ve Alman yıldızın, sevgilisi Melanie Rickinger ile bir ilişki içerisinde olduğunu ve Mesut'un kız arkadaşını çaldığını söylemişti. Yani Mesut, Capristo ile sevgiliyken Rickinger ile de bir ilişki içerisindeymiş.

MESUT'U SOSYAL MEDYADAN SİLDİ

Öte yandan Mesut Özil'in 2013'ten bu yana birliktelik yaşadığı Mandy Capristo'nun, Facebook ve Instagram hesaplarından yıldız oyuncu ile birlikte olan tüm fotoğraflarını sildiği kaydedildi.

MESUT VE ESKİ SEVGİLİSİ MANDY CAPRISTO

CHRISTIAN LELL VE MELANIE RICKINGER

Sevgilisi, Mesut Özil\'i Terk Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sevgilisi, Mesut Özil'i Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cambaz: Ne büyk migde var ya 8 4 Yanıtla

Advertisement