Sevgi Evleri" Çocukları Kayağın Keyfini Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Sevgi Evleri" Çocukları Kayağın Keyfini Yaşadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kayak merkezinden görüntüler Sevgi evleri çocuklarının kayak kayması,telesiyej gezintisinden görüntüler Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ile röportaj Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Safa ile röportaj Çocuklarla kısa kısa röportajlar "Sevgi Evleri" çocukları kayağın keyfini yaşadı Iğdır'da devlet koruması altında bulunan çocuklar, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde konuk edildi Iğdır'daki "Sevgi Evleri"nde yaşayan çocuklar, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde keyifli vakit geçirdi.

04.02.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kayak merkezinden görüntüler

Sevgi evleri çocuklarının kayak kayması,telesiyej gezintisinden görüntüler

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ile röportaj

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Safa ile röportaj

Çocuklarla kısa kısa röportajlar "Sevgi Evleri" çocukları kayağın keyfini yaşadı

Iğdır'da devlet koruması altında bulunan çocuklar, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde konuk edildi

Iğdır'daki "Sevgi Evleri"nde yaşayan çocuklar, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde keyifli vakit geçirdi.

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki "Sevgi Evleri"nde kalan 20 çocuk, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın davetlisi olarak Cıbıltepe Kayak Merkezi'ne geldi.

Öğretmenleri nezaretindeki çocuklar, Cıbıltepe'de kayak yapmayı öğrendi. Pistlerde kızakla da kayan çocuklar, karın tadını çıkardı.

Kaymakam Yusuf İzzet ve eşi Filiz Karaman, konuk çocuklara Sarıkamış Turizm Otelcilik Anadolu Lisesi'nde yemek verdi.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sevgi Evleri'nde kalan 20 çocuğa kayak merkezinde mutlu bir gün yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

Çocukları Sarıkamış'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"Sevgi Evleri'nde kalan yavrularımızı farklı bir gün geçirmeleri için Sarıkamışımıza davet ettik. Kristal karlı, sarıçam ormanları arasındaki kayak merkezimizde kayağın keyfini birlikte yaşadık. Bu yavrularımıza devletin şefkatli elini göstermek üzere, onları Sarıkamış'ta ağırlamaktan çok mutlu olduk. İnşallah Sarıkamış ile ilgili güzel hatıralarla buradan ayrılırlar."

Iğdır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Safa da sosyal kazanım projeleri kapsamında çocukların topluma entegre olması bakımından bu tür çalışmalara önem verdiklerini dile getirdi.

Safa, Kaymakam Karaman ve eşine teşekkür etti.

Sevgi Evleri" Çocukları Kayağın Keyfini Yaşadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevgi Evleri' Çocukları Kayağın Keyfini Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement