Sevdiği Kızın Ağabeyini Önce Vurdu, Sonra Hastaneye Götürdü - Son Dakika
Güncel

Sevdiği Kızın Ağabeyini Önce Vurdu, Sonra Hastaneye Götürdü

Sevdiği Kızın Ağabeyini Önce Vurdu, Sonra Hastaneye Götürdü

Konya'da Sinan A. isimli şahıs kız arkadaşının ağabeyi Ali Kemal Y.'yi tabanca ile vurduktan sonra otomobiliyle hastaneye götürdü.

13.10.2015 05:56  Güncelleme: 07:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da saat 01.15 sıralarında merkez Meram ilçesi Antalya Çevreyolu üzerinde 22 yaşındaki Sinan A., tartışma yaşadığı kız arkadaşının ağabeyi 23 yaşındaki Ali Kemal Y.'yi tabanca ile vurduktan sonra otomobiliyle hastaneye götürdü.

AKŞAM SAATLERİNDE BULUŞTULAR

İddiaya göre Sinan A. kız arkadaşı Ayşegül Y. ve ağabeyi Ali Kemal. Y. ile birlikte akşam saatlerinde buluştu. Bir süre sonra Sinan A. Ayşegül Y.'yi evine bıraktı. Daha sonra Sinan A. ve Ali Kemal Y. bir mekana giderek alkol aldı. Otomobille mekandan ayrılan Sinan A. ve Ali Kemal Y. araç içerisinde Ayşegül Y. hakkında tartışmaya başladı.

ÖNCE VURDU SONRA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Tartışmanın büyümesiyle sinirlenen Sinan A. yanında taşıdığı tabanca ile Ali Kemal Y.'yi karın boşluğundan vurdu. Sinan A. daha sonra yaraladığı Ali Kemal Y.'yi otomobiliyle Meram Tıp Fakültesine götürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Burada tedavi altına alınan Ali Kemal Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Sinan A. ise suç aleti tabanca ile birlikte polis tarafından hastanede gözaltına alındı.

"NAMUS MESELESİ"

Sinan A.'nın polise verdiği ilk ifadesinde, "Ayşegül'ü istedim ailesi vermedi. Akşamda Ayşegül'ü eve bıraktık. Bizde daha sonra bir yere gidip alkol aldık. Araçta Ayşegül meselesi nedeniyle tartıştık. Daha sonra bu olay oldu. Namus meselesi." dediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sevdiği Kızın Ağabeyini Önce Vurdu, Sonra Hastaneye Götürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adnn: terörist HDP oyumu arttıracak diye milleti katletti 27 3 Yanıtla
  • BÜTÜN DÜNYA ÇİFTCİ OLURSA,BARlŞ OLUR,SAVAŞ BİTER::: 375 sene geri kalmışız...hatta 483 sene 16 1 Yanıtla

Advertisement