SEU Basket'in Yeni Yetenekleri Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

SEU Basket'in Yeni Yetenekleri Sözleşme İmzaladı

SEU Basket\'in Yeni Yetenekleri Sözleşme İmzaladı

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Spor Kulübü'nün düzenlediği basketbol seçmelerinde başarılı olan sporcularla sözleşme imzalandı.

12.09.2015 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selahaddin Eyyubi Üniversitesi Spor Kulübü'nün 15-16 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği basketbol seçmelerinde başarılı olan sporcularla sözleşme imzalandı. İmzalarla Murat Demir (İzmir), İbrahim Can Uludağ, Sedat Öztürk, Selim Tuğ (Elazığ), Abdullah Kıral (Ağrı), Mirhan Ciziri (Mardin) adlı yetenekler SEU Basket'in kadrosuna dâhil oldu. Toplu imza töreninde SEU Basket'in yeni yeteneklerinin oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Törende hazır bulunan SKS Daire Başkanı Muhammet Fazla, SEU Basket kadrosuna yetenekli gençleri kattıklarını söyledi. Gençlerin basketbol yeteneklerini geliştirmelerinin yanında eğitim-öğretimlerine de devam edeceklerini aktaran Fazla, "Üniversitemiz sportif alanda da bölgemize hizmet sunuyor. Yetenekli gençleri basketbol camiasına kazandırıyoruz. Diğer spor dallarında da bu tür çalışmaları yapacağız." dedi. SKS Daire Başkanı Fazla, imza törenin ardından gençlere tek tek başarı diledi.

SEU Basket ailesine katılan yeteneklerden biri de İzmirli Murat Demir. Yetenekli genç, İzmir'den Diyarbakır'a geliş sebebini "Basketbolu çok seviyorum. Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nin sunduğu fırsatlar da cezbedici. Henüz ilk yılında elde ettikleri başarı basketbola ne kadar önem verdiklerinin gösteriyor. Ben de bu imkânları değerlendirmek için hiç tereddüt etmeden Diyarbakır'a geldim." ifadeleriyle anlattı. Elazığ'dan takıma katılan Sedat Öztürk de Selahaddin Eyyubi'nin basketbol yeteneğine sahip birçok gencin hayalindeki imkânları sağladığını belirtti. Aynı zamanda üniversitenin Bilgisayar Programcılığı bölümünde de okuyacak olan Öztürk, bu şansı yakaladığı için çok mutlu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor SEU Basket'in Yeni Yetenekleri Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement