Set Üstü Yolu'nda Çalışma Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Set Üstü Yolu'nda Çalışma Yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Taşlık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

21.05.2015 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Taşlık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada,  yaklaşık 10 bin metrekarelik arazi için sulama kanalı projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

"İnşallah şimdi de Set Üstü Yolu ile ilgili gerekli çalışmayı başlatıyoruz" diyen Toçoğlu, "Hamdolsun şehir genelinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bölge sakinlerinin daha önce talep ettiği tarımsal sulama desteği ile ilgili bir çalışma yapmıştık. Bu kapsamda Sakarya Nehri'nin doğusunda kalan yaklaşık 10 bin dönümlük tarım arazisine su ulaştırıyoruz. Hamdolsun birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehir genelinde altyapı çalışmalarımız sürüyor. Asfalt çalışmalarımızı da başlattık. Bu dönem için 25 milyonluk asfalt döküm işini programımıza aldık" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan gelen talep üzerin Set Üstü Yolu'nda da çalışma yapacaklarını belirten Toçoğlu, "Set Üstü yolu ile ilgili gerekli talebi aldık. İnşallah kısa süre içerisinde bu yolda gerekli çalışmayı başlatacağız. Biz milletimize hizmet için varız. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz bu yatırımları hükümetimizin gücüyle gerçekleştiriyoruz. İnşallah 7 Haziran'da bir kez daha hükümetimize güç vererek şehrimizin gelişim ivmesine katkı sağlayacağız" ifadesini kullandı.

Ziyarette AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Mustafa İsen, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Set Üstü Yolu'nda Çalışma Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement