Sessiz Şampiyonların Gözü Yükseklerde - Son Dakika
Güncel

Sessiz Şampiyonların Gözü Yükseklerde

Sessiz Şampiyonların Gözü Yükseklerde

Ankara Altındağ ilçe Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, 10-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Tiflis’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

26.08.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Altındağ ilçe Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, 10-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Tiflis'te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

Kısa süre önce Dünya Şampiyonası'nda hemen ardından da Türkiye Şampiyonası'nda zirvede yer alan Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı'nın gözü yine yükseklerde. Sessiz şampiyonlar 10 - 17 Ekim 2015 tarihleri arasında Tiflis'te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için kolları çoktan sıvadı. Rize'de yaklaşık 20 günlük bir kamp dönemi geçiren Altındağlı güreşçiler, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

MİLLİ TAKIMA 8 ALTIN ÇOCUK

Kısa süre önce kurulmasına rağmen büyük başarılara imza atan Altındağ'ın sessiz şampiyonları, Ay-Yıldızlı bayrağı bir kez daha göklere çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Altındağlı güreşçiler, antrenmanlarını Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu Antrenör İlhan Çıtak ve Milli Takım Antrenörü Mesut Zehir gözetiminde gerçekleştiriyor. Altındağlı güreşçilerin performansı Milli Takım antrenörlerinin de dikkatinden kaçmıyor. Daha önce Milli Takıma 4 sporcu gönderen Altındağ Belediyesi İşitme Engelliler Güreş Takımı, bu seferde 8 sporcu ile hem Türkiye'yi hem de Altındağ'ı temsil edecek.

"TÜM KUPALARA TALİBİZ"

Altındağ Belediyespor Kulübü Başkanı Tamer Acar, tüm güreş turnuvalarında zirvenin en güçlü adayı olduklarını vurguladı. Spora verdikleri desteğin devam edeceğini söyleyen Acar, sadece futbolda değil, boksta, güreşte, tekvandoda ve halk oyunlarında da iyi işler yapacaklarının altını çizdi.

Tiflis'teki Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi başarıyla temsil edeceklerini belirten Acar, "Daha önce düzenlenen Dünya ve Türkiye Şampiyonası'nda gücümüzü gösterdik. Turnuvayı en iyi derecede tamamlayacağımızdan şüphem yok" dedi.

Acar, işitme engelli çocuklara sahip çıkarak onları kötü alışkanlıklardan uzak tuttuklarının da altını çizdi.

Antrenör Mesut Zehir ise Türkiye'yi ve Altındağ'ı uluslararası arenada temsil etmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti. Türk Milli Takımı'na daha önce 4 sporcu gönderdiklerini hatırlatan Zehir, daha fazla sporcu yetiştirmek için var gücüyle çalıştıklarını aktardı. Zehir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu çocuklar bizim için engelli değil. Onların içinden Dünya Şampiyonları, Avrupa Şampiyonları, Olimpiyat Şampiyonları çıktı, çıkmaya da devam edecek. Spora ve sporcuya önem veren bir başkanımız var. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye desteklerinden dolayı minnettarız." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sessiz Şampiyonların Gözü Yükseklerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement