Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor

Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor

Konuk olduğu bir radyo programında samimi açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, "Hayatta her şeyi yaşadım. Çocuk istiyorum ama Chloe genç olduğu için kabul etmiyor." dedi.

29.05.2015 13:59  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serdar Ortaç, konuk olduğunu Pal FM'de yayınlanan 'Emel Yalçın Drive Time' programında samimi açıklamalar yaptı. İşte o ilginç açıklamalardan satırbaşları...

"ÇOK PARAM VAR SEVE SEVE VERİRİM"

"Dünya Starlarına bakıyorum Rihanna'nın klibi çıkmış 25 milyon tık almış bizimkiler 200 milyon zorla star çıkarmaya çalışıyorlar bu işi de müzik prodüktörleri yapıyor. Benim 350 bin organik takipçim var ama çok param var buradan sesleniyorum seve seve veririm milyon takipçi ve tık satın alabilirim."

"CHLOE GİTMEK İSTERSE TUTMAM"

"Chloe yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şuan zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki 'annene bile güvenme' Bir insan yerinde durmak istemezse gider tutamam"

"OYNARSAM KARIM BENİ KESER"

"Adım kumarbaza çıktı. At yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar! Çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim. Kanalımda masa başında oturuyordum. Ama artık bana yasak. Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs'da konsere gidiyorum, kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum."

"BOY FARKI SORUN OLUYOR"

"Aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana ' ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum..."

"BEN ÇOCUK İSTİYORUM"

"Genç kadınla evlenmenin tek zorluğu ben her şeyi yaşadım ama o daha 22 yaşında. Bana kalsa hemen çocuk istiyorum ama o daha çok genç, 'Yapacak çok şeyim var' diyor haklı. İçinde kalsın istemem gönlünün olmasını bekliyorum."

"İÇİME ATTIKLARIM HASTALIKLA PATLADI"

"Çok üstüme geliyorlar, dinleyici değişti memnun etmek zor, çok üstüme gelirlerse yeni şarkı yapmam. Hastalık beni çok değiştirdi. Doktorum 'Evin yansa arkana dönüp bakma' dedi. Öyle ki bana 'Öl, geber' yazıyorlar. Ne yapmışım ben onlara ama umurumda değil.

Zaten bu hastalıkta senelerce içime attım onun sonucunda çıktı ortaya. Bana tokat atana öbür yanağımı uzattım. Kimseyle dalaşmadım tamam hatalarım var ama özürlerim de var. İçime attım bir yerden patladı işte"

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Çocuk Yapmak İstiyorum, Chloe Kabul Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Nazli: Karın senin malını biraz daha üstüne geçirsin biraz daha ünlü olsun seni sepetliycek ondan çocuk istemiyo aptal mı ne bu adam anlamıyo 14 3 Yanıtla
  • KARA OĞLAN: çatalçı seni çatalçı ahmet kayanın ahını alan iflah olmaz 2 7 Yanıtla
  • okan kol: bayan seninle para ve şöhret için birlikte.....ben bayandan anlarım..gram seni sevmiyor..birazdaha tutunsun..sana paket var...gerçekler acıdır karabiber..bence fatura ödiyorsun...kdv hariç... 3 5 Yanıtla
  • Adam: Ee bize ne .. Bizmi ikna edelim ? 6 1 Yanıtla
  • Amin: Ahmet kaya yı ne ettiysen ondan 1000 beter ol 3 4 Yanıtla
  • okan kol: bayan seninle para ve şöhret için birlikte.....ben bayandan anlarım..gram seni sevmiyor..birazdaha tutunsun..sana paket var...gerçekler acıdır karabiber..bence fatura ödiyorsun...kdv hariç... 4 2 Yanıtla
  • Mrt: Bizim tanıdık bi abi var gönder yardımcı olur o 4 1 Yanıtla
  • Semih: E çocuk yapsa sen ölünce miraz iki kişiye kalacak ondan kabul etmiyor yoka bu kızın seninle işi olmazdı para işte 4 1 Yanıtla
  • Zaza: Mal mal mal. 3 2 Yanıtla
  • tutkuu..: onu kabul etmiyor bunu etmiyor onu cumhurbaşkanına şikayet et bak nasıl 3 taneye ikna ediyor 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement