Serdar Ortaç'tan Samimi İtiraflar: O Dudaklar Benim ve Bana Ait! - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç'tan Samimi İtiraflar: O Dudaklar Benim ve Bana Ait!

Chloe'yi hiç kıskanmadığını söyleyen Ortaç 'Hiç kıskanmam onu. Bende masaya yumruğu koyma erkek içgüdüsü yoktur. Tırnağının ojesi çıktı diye üzülüyorum." dedi.

27.12.2014 16:21  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hülya Avşar, TV8'de yayınlanan programında Serdar Ortaç'ı konuk etti. Ortaç hayatı ile ilgili çok samimi itiraflarda bulunurken, eşi Chloe hakkında da merak edilen her şeyi cevapladı.

"EŞİMİ KISKANMIYORUM"

Chloe'yi hiç kıskanmadığını söyleyen Ortaç 'Hiç kıskanmam onu. Bende masaya yumruğu koyma erkek içgüdüsü yoktur. Bu benim kılıbık olduğum anlamına mı gelir bilmiyorum. Tırnağının ojesi çıktı diye üzülüyorum. Bende öyle kıskançlık, ya da kazak erkeklik yok' dedi.

"ÖPÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM"

Avşar'ın 'Chloe'nin oynadığı dizide öpüşmesi istense?' sorusuna ise Serdar Ortaç şöyle yanıt verdi, "O yapmaz, kendisi de yapmaz. Ben istemezdim öpüşmesini. Evlenmeyen artistler öpüşse daha iyi olmaz mı? O dudak benim ve bana ait diye düşünüyorum. İnsan istediği kadar geniş olsun içi cız eder. O öpüşme yıllar boyunca karşına çıkacak ve ben onu unutamayacağım. Çocuk programlarından bir dizide oynasın. Öpüşmek zorunda değil"

Serdar Ortaç\'tan Samimi İtiraflar: O Dudaklar Benim ve Bana Ait!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç'tan Samimi İtiraflar: O Dudaklar Benim ve Bana Ait! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • türksever: SERDAR SEN ERKEKMİYDİN Kİ? SENİ ASKERE BİLE ALMAMIŞLARDI HANİ ŞEYSİN DİYE 19 9 Yanıtla
  • Ayşe fatma: Eğer bir erkek dişisini kıskanmıyorsa orda Erkeğin yaradılışına ters bir durum vardır 16 6 Yanıtla
  • Serkan: Fena sanslilarr ikiside 5 7 Yanıtla
  • Real mardin: Türk erkeği :DD 6 6 Yanıtla
  • Real mardin: Türk erkeği :D 4 7 Yanıtla
  • sivridil: böyle ulu orta konuşursan adama sorarlar kiralıkmı diye 4 6 Yanıtla
  • Gönüllü: Türünün tek Örneği 3 2 Yanıtla
  • Radikal: Eminmisin Serdar 0 2 Yanıtla
  • Ceyda Düvenci'nin yaş günü romantik bir mesajla kutlandı
    13:10 Ceyda Düvenci'nin yaş günü romantik bir mesajla kutlandı

    Ünlü radyocu Güçlü Mete, sevgilisi Ceyda Düvenci'nin 46. yaş gününü sosyal medyadan romantik bir mesajla kutladı. Mete, paylaştığı fotoğrafın altına 'Yaşamın bir mucizesi... 16 Nisan'da ailesine, bu sene de benim hayatıma Ceyda doğar... Nice mutlu yaşlara sevgilim' yazdı. Ceyda Düvenci ise Mete'ye 'Seni çok seviyorum' karşılığını verdi.

  • Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi
    13:10 Uğur Dündar, Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddialarına cevap verdi

    Ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası olduğu iddiaları ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu'nun verdiği röportajda, annesinin evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu olduğunu ve bir ablasının da ünlü bir gazeteci olan Uğur Dündar'ın babası olduğunu söyledi. Uğur Dündar ise bu iddialara yanıt vererek Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesini tamamladığını ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini açıkladı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın Hakkında Dava Açmaya Hazırlanıyor
    13:09 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın Hakkında Dava Açmaya Hazırlanıyor

    Oyuncu, yönetmen ve yapımcı Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada birlikte yer aldıkları görüntüleri dolaşıma sokulan Cansu Taşkın hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Taşkın ve kardeşi, Erdoğan'ın çiftlik evinde çektirdikleri fotoğrafları ve videoları sosyal medyada paylaşarak ilişki iddialarını doğruladı. Erdoğan'ın avukatlarına talimat vererek iki isim hakkında dava açılması için adımlar atıldı.

  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı
    11:43 Paris Hilton, Coachella'dan Taylor Swift ve Travis Kelce için yer açmak amacıyla çıkarıldı

    Paris Hilton, Coachella Müzik Festivali'nde VIP alanından, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce için yer açılmak amacıyla çıkarıldı. Hilton ile birlikte birkaç A sınıfı misafir de alandan çıkarıldı. Hilton, eşi Carter Reum ve arkadaşlarıyla VIP platformunda parti yaparken görüldü. Ancak güvenlik, Swift ve Kelce'nin geleceği için herkesi VIP alanından çıkardı. Taylor Swift, festivali arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etti ve sevgilisi Travis Kelce'nin setine katıldı.

  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor
    11:17 Kızılcık Şerbeti'nden fragman geldi! Nursema, Umut'u başka kadınla yakalıyor

    Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanacak 59. bölüm fragmanında boşanma kararı alan Nursema, eve gittiğinde eşi Umut'u kendi yatağında başka bir kadınla yakalıyor.

  • K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti
    11:08 K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti

    30 yaşındaki K-pop yıldızı Park Bo Ram, bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Polis, şarkıcının ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

  • Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri
    11:06 Aksaray'da Kemal Sunal ve Yeşilçam izleri

    1985 yılında çekilen 'Keriz' filminin Aksaray'ın Gücünkaya köyünde oynayan köy halkı, hatıralarını anlattı. Kemal Sunal'ın Türkiye'yi güldürdüğü ama kendi hiç gülmediği belirtildi. Filmin çekildiği köyde halen Yeşilçam'ın izleri görülebilmektedir.

  • Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu
    10:30 Müge Anlı'nın Programında Etiyopyalı Eman'ın 28 Yıllık Hasreti Son Buldu

    Müge Anlı'nın programında, Etiyopyalı Eman'ın yıllardır aradığı ailesi bulundu. Eman, babasını aramak için geç kalmış olmasına rağmen amcası ve ağabeyiyle tanıştı. Müge Anlı, aileyi bir araya getirme çağrısında bulundu.

  • Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi
    10:30 Hadise, konserinde frikik yakalamaya çalışan kameramana ayar verdi

    Süper mini elbisesiyle Kıbrıs'ta konser veren Hadise, sahnenin önüne gelerek aşağıdan görüntü almaya çalışan kameramana tepki göstererek "Herkes saygı duyarak karşıdan çekti, siz geldiniz aşağıdan çekiyorsunuz. Montajınızı göreceğiz. Frikik değil, bu bir mayo. Kıyafetin parçası" dedi.


Advertisement