Seramik Sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Seramik Sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal Açıklaması

Seramik Sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal Açıklaması

Eskişehir’de bir Odunpazarı Evi’ni ‘atölye’ yapan seramik sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal, yerel yöneticilerin iyi bir projeyle gidildiğinde destek verileceğine inandığını söyledi.

26.07.2014 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bir Odunpazarı Evi'ni 'atölye' yapan seramik sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal, yerel yöneticilerin iyi bir projeyle gidildiğinde destek verileceğine inandığını söyledi.

İyi bir projenin 'iyi olup olmadığını' karar verecek kişilerin tartışabileceğini vurgulayan seramik sanatçısı Soysal, "İşini iyi yapan zanaatkarlar ve korkunç yetenekli kişiler var yitip gidiyorlar. İmkanları onlar için kolaylaştırmak için ayrıca gayret göstermek isterdim. Türkiye'de imkanlarınız varsa hoca sanatçı, mekan sahibi olabilirsiniz. Bunun için çok yeteneğe gerek yok. Ama imkanları olmayan yetenekler ne olacak. Her şeyin gittikçe zorlaştırıldığı bir ülkede sanat yaşamaya çalışıyor yaşamıyor" dedi.

Toprağa can veren, şekillendiren, boynunuzda astığınız kolyeden, duvara asılan bir tablo veya evinizdeki sehPa ve vitrinini süsleyen ürünler yapan genç sanatçı Sema Çamoğlu Sosyal, Eskişehir halkının bu konuda biraz duyarsız olduğunu ifade etti. Sanatçı Sosyal, şehrin merkezinde bulunan ve içeride sergi olan Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nin kapı önünden geçenlerde merak uyandırmadığını sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seramik Sanatçısı Sema Çamoğlu Soysal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement