Şenyiğit İstifa Nedenlerini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Şenyiğit İstifa Nedenlerini Açıkladı

Şenyiğit İstifa Nedenlerini Açıkladı

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımı Diyarbakır'spor'un Asbaşkanı Şeyhmus Şenyiğit istifa nedenlerini açıkladı.

24.11.2014 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımı Diyarbakır 'spor'un Asbaşkanı Şeyhmus Şenyiğit dün kulüp yönetiminden istifa ettiğini açıklamıştı. Asbaşkan Şeyhmus Şenyiğit bugün de istifasının detaylarını açıkladı.

Şenyiğit yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor Kulübünün halkın takımı olması, bütün kenti kucaklaması için yapılması gerekenleri sıralayarak, istifasının nedenlerini ve yapılan yanlışlarıda yazısında yer verdi. Şenyiğit şunları söyledi:

"Halkım için yaşar halkım için ölürüm halkımın olduğu tüm ortamlara girer halkımın tüm ortak değerlerini savunurum. İstifa sebebine gelince kimse ile şahsi sorunum yoktur olsa zaten gereken cevabı verirdim. 1)bu takımı birleştirirken ilk talebimiz halkın takımı olması 2)delege sisteminin olması 3)başkanı delegelerin seçmesi 4) her kesimi kucaklayıcı olması 5)kulübün şeffaf yönetilmesi 6)kişilerden çok kurumsallaşmak 7)kulüple hiçbir resmi bağlantımın yapılmaması 8)gönüllü kişilerin kulüpten uzak tutulması 9)15 günde bir sadece 90 dakika hatırlanmam 10)kulübü sadece bir kişinin yazıp çizdiği facebook sayfasından takip etmem onun dışında bir bilgi sahibi olamamam 11)kendimi orada gereksiz hissetmem 12)başkanın sağladığı ekonomik kaynaklardan başka kulübün amatörce 1 ve 2 kişiyle yönetilmesi

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Bunların yanında iyi olan durumlardan bahsetmek istiyorum ve çözüm önerilerimi yazarak belirtmek istiyorum. 1)kulübün iaşesi ve tesisin güzel hizmet vermesi 2)tesislerde herşeyin yolunda olması ve tüm imkanların sağlanması 3)kimseden dilencilik yolu ile para istenmemesi 4)3.lig bile olsa takımın herzaman 5 yıldızlı otellerde konaklaması ve ödemelerin düzgün yapılması...ama tüm bunların yanında kulüp halka açılmaz ise ve sadece maaş alanlar yönetirse bu bir halk takımı olmaktan çıkar sıradan spor yatırımları a.ş olarak kalır ve bir adım ilerlemez...tüm bunlarım yanında fikirlerimizin hiçbir zaman kayle alınmaması ve taraftarımıza gereken değerin verilmemesi...bu kulübe ben ve benim gibiler gelip geçicidir önemli olan DİYARBAKIRSPORLULUK ruhudur... Ben DİYARBAKIRSPOR ismini yaşatmak için arkadaşlarımla çıktığım bu yolda kendimi başarılı işler yaptığımı zannnederek artık bu eylemlerin bir türlü hayata gecirelemediği için istifa ettim.geçiş süresi dedik bu sezon 2.sezon derken 1 buçuk yıl gecti umarım bu saatten sonra çok ciddi adımlar atılırda kimsenin dile getiremediği bu sorunlar aşılır ve bu takım DİYARBAKIR halkına mal edilir ben ömrüm boyunca HALKIMIN TÜM TAKIMLARININ YANINDA gerek türübünlerde gerekse hizmetkarı olarak görevlerime devam edeceğim.32 yıllık sevdamda bişeyler değişmedi ve değişmeyecektir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Şenyiğit İstifa Nedenlerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement