Şenol Güneş'in Hedefi Terim'in Yerine Geçmek - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in Hedefi Terim'in Yerine Geçmek

Şenol Güneş\'in Hedefi Terim\'in Yerine Geçmek

Bursaspor yönetiminin 10 yıllık sözleşme önerdiği Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları olduğu ortaya çıktı.

03.03.2015 09:30  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'a oynattığı futbolla büyük takdir toplayan Şenol Güneş'in, kariyerinin finalinde çok özel planları olduğu iddia edildi. Recep Bölükbaşı başkanlığındaki Bursaspor Yönetimi'nin, "10 yıllık sözleşme yapmayı düşünüyoruz" diyerek nabzını yokladığı teknik adamla ilgili iddialar çok ciddi.

"SEZON SONUNU BEKLEYELİM"

Fanatik'in haberine göre; Yönetimin basın yoluyla yaptığı teklife henüz net bir yanıt vermeyen Güneş'in, Bursa'da uzun soluklu çalışmayı düşünmediği ileri sürüldü. Kulislerde konuşulan iddialara göre Şenol Güneş'in, A Milli Takım'la ilgili planları var. Yüksek sesle dile getirilen o iddialara göre Şenol Güneş yönetimin teklifi sonrası, "Sezon sonunu bekleyelim" karşılığını verdi.

TERİM BIRAKIRSA YERİNE GEÇECEK

İddiaya göre Güneş, kariyerinin finalini büyük başarılar kazandığı A Milli Takım çatısı altında noktalamak istiyor. Ay-Yıldızlılar'ın EURO 2016 Finalleri'ne gitme ihtimalinin azalması ve yaklaşan TFF seçimleri, Şenol Güneş'i bu düşünceye sevkeden en büyük etken. Güneş'in, TFF'de yaşanabilecek olası bir görev değişimi ve Fatih Terim'in ayrılık kararı alması halinde Türkiye Futbol Direktörü olarak ilk anternatif olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şenol Güneş'in tüm bu nedenlerden ötürü Bursaspor Yönetimi'ne henüz net bir yanıt vermediği ve sezon sonunu beklediği konuşuluyor.

TARİH YAZMIŞTI

Bilindiği üzere Şenol Güneş, 2000-2004 yılları arasında A Milli Takım Teknik Direktörü olarak görev yapmış ve Japonya- Güney Kore ortaklığında düzenlenen 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde Türkiye'yi kürsünün üçüncü sırasına çıkarmıştı. Bu tarihi başarının ardından 2004 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gidilemeyince dönemin TFF Yönetimi, Güneş'in görevine son vermişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in Hedefi Terim'in Yerine Geçmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Şahin: Sanırım Şenol Hocanın başarısı taçlandırılırken atlanan Kadrosunda 9 UEFA şampiyonu GS futbolcusu olduğu düşünülmemiş... 3 14 Yanıtla
  • Necati cumali: Terim e 5 basar hocalığı 6 1 Yanıtla
  • yokk yaa: sen o kafaya vergi veriyonmu la 1 4 Yanıtla
  • BURSASPOR: adamı dünya 3. bile bizans basını kötüledi şimdi kıymetlimi oldu 0 0 Yanıtla
  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement