Senem Kılıç: "Açık Açık Anlatmak Zorundalar" - Son Dakika
Yerel

Senem Kılıç: "Açık Açık Anlatmak Zorundalar"

Senem Kılıç: "Açık Açık Anlatmak Zorundalar"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Güzelbahçe Organik Pazarı’nda seçim çalışmalarına devam etti.

26.10.2015 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, Güzelbahçe Organik Pazarı'nda seçim çalışmalarına devam etti. Güzelbahçelilere partisinin politikaları ve beyannamesiyle ilgili bilgi veren Kılıç, Atatürk ilke ve inkilaplarına Meclis çatısı altında sahip çıkan tek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi.

Güzelbahçe Cem Evinde Muharrem ayı aşuresi dağıtıımı etkinliğini de ziyaret eden Kılıç, Türkiye'nin kurucu yapısı olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi de dahil diğer partilerin Atatürk ilkelerini Meclis çatısı altında adeta yıpratma ve sorgulama yarışına girdiğini vurguladı. Senem Kılıç, "Bir ülke düşünün ki meclisinde o ülkenin kurucusu olan milletin isminin değiştirilebileceği dahi dile getirilmekte. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Anayasa'dan Türk ibaresinin çıkarılma tartışmasını tüm milletimiz izlemiştir. Elbette bunun milletimizde bıraktığı derin izler vardır. Bunun sonucu da sandığa yansıyacaktır" dedi.

NEYİ KAST EDİYORLAR?

CHP'nin seçim beyannamesini de eleştiren Kılıç, beyannamede 11 defa Kürt kelimesi geçmesine rağmen 1 kere bile Türk isminin yer almadığına dikkat çekti. CHP'nin AKP ve HDP gibi etnik kimliğe dayalı bir yurttaşlığın önünü açmaya çalıştığını ifade eden Senem Kılıç "Cumhuriyet Halk Partisi maalesef beyannamesinde Türk milletinin değil, terör örgütünün isteklerini göz önünde bulundurmuştur. Terör sorununu Kürt sorunu olarak aktardığı beyannamesinde sorunun çözümü olarak da eşit vatandaşlık önerisini getirmektedir. Eşit vatandaşlık ilkesini Anayasa'da yazdığı şekilde kabul etmemektedir. PKK ve KCK'da aynı görüşü savunarak tam demokrasiden bahsetmektedir. CHP eşit vatandaşlık derken neyi kastetmektedir? Misakı Milli sınırlarımız içinde özerk bir yapının kurulmasından, eğitimde başka dillerin kullanılmasından mı bahsetmektedir? Bizim buna izin vermeyeceğimizi bilmeleri gerekmektedir" diye konuştu.

"AÇIK AÇIK ANLATMAK ZORUNDALAR"

"Dağdaki teröristle, vatanı için gece gündüz demeden canını ortaya koyan, şehit olan askerimizi, polisimizi aynı kefeye koyuyorlar" diyen Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Neredeyse dağdaki teröristten özür dileyip helallik alacak noktaya geldiler. Terörün suçunu, şehitlerimizin vebalini askerimize polisimize yükleyecekler. Buradan sormak istiyorum. Bu eşbaşkanlıktan sonra acaba eş partililik mi çıkmıştır? CHP HDP'nin eşpartisi midir? Atatürk'ün mirasını taşıyoruz diyen bir partinin yürüttüğü bu politikalar herkesi derinden yaralamaktadır. Madem mirası taşıyorlar, mirasa ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tartıştırarak, Türk milletinin ismini Anayasa'dan çıkarmak isteyerek mi sahip çıkıyorlar? CHP ne dediğini, söylediklerinin nereye vardığını, milletimize neler vaat ettiğini çıkıp açık açık anlatmak zorundadır. Kendisine oy veren milletimizi kandırmaya hakkı yoktur." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Senem Kılıç: 'Açık Açık Anlatmak Zorundalar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement