Semih Kaya'nın Yeni Adresi Yedek Kulübesi - Son Dakika
Spor

Semih Kaya'nın Yeni Adresi Yedek Kulübesi

Semih Kaya\'nın Yeni Adresi Yedek Kulübesi

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, son maçlarda yaptığı hatalardan dolayı Semih Kaya'yı ilk 11'de oynatmaktan vazgeçti ve genç savunmacıyı kulübede oturtma kararı aldı.

13.10.2015 10:05  Güncelleme: 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan ve 2-2 sona eren Astana maçında yaptığı büyük hataların ardından Milli Takım'a çağrılmayan ve Başakşehir mücadelesinde yedek kulübesinde oturan Semih Kaya'yı zor günler bekliyor.

HOCASI YEDEK SOYUNDURACAK

Chedjou ile Hakan Balta'nın gösterdiği uyumdan çok memnun olan Hamza Hamzaoğlu, sakatlık olmaması halinde Semih'i oynatmayı düşünmüyor. Genç futbolcu yaşadığı düşüş nedeniyle taraftarın da büyük tepkisini topluyor. Semih'in adı transfer döneminde Mancini'nin çalıştırdığı Inter'le anılmış fakat milli futbolcu Sarı-Kırmızılı kulüpte kalmıştı.

Son Dakika Spor Semih Kaya'nın Yeni Adresi Yedek Kulübesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • idris: gelişme göstermedi hep olduğu yerde kaldı 9 1 Yanıtla
  • süperr: müthiş bir kara helaal. darısı burak yılmaz selçuk ve hakan baltanın başınna. o zman galatasarayım avrupada kükrer. türkiye dünya kupasına gider 7 2 Yanıtla
  • 46: futbolcu bir iki maçta oynayamadı diye şansını elinden alıyorlar 1 6 Yanıtla
  • fsgshsh: bi topcu daha tarihe karisiyor..... 6 1 Yanıtla
  • Vera: Oh be oynarken top ayağına geldimi yüreğim ağzıma geliyordu adam canlı bomba gibi ne zaman patlayacak belli degil 6 1 Yanıtla

Advertisement