Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada güvenlik güçleri ve PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 7 terörist öldürüldü.

04.10.2015 20:53  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerce kamu kurumları ve askeri birliğe uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 7 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensupları, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 34. Hudut Tugay Komutanlığına uzun namlulu silahlarla saldırdı.Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 5 terörist ilçe merkezinde, 2 terörist de Şapatan bölgesinde etkisiz hale getirildi.Bölgede operasyonun sürdüğü öğrenildi.

Hakkari\'de 7 Terörist Öldürüldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 7 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (93)

  • bitlisli: bitlisli: yemin olsunki bu hdp pkk züppeleri kürtlerin menfaatleri için çalışmıyorlar onların tek derdi orta doğuda abd ye israile zemin hazırlamak sevgili kürt kardeşlerim iyi düşünün devletimize sahip çıkın vallahi ne pkk dan ne hdp den size hayır gelmez onlardan size sadece ölüm gelir 124 2 Yanıtla
  • kaan: Bu etekli gerillalar acaba tangamı giyiyo 70 4 Yanıtla .: :))))))) 26 0
  • vatan sever: mehmetcigim sizin hakkiniz ödenmez EN BÜYÜK ASKER BIZIMASKER 64 5 Yanıtla
  • bursali: Allahım devletimiz e zeval vermesin 63 6 Yanıtla Semazen: Yakında çöküşünü izleyecez 4 25
  • semdinli: Semdinlide 57 tane polis ve asker öldü 5 61 Yanıtla Beytül keko: Asker ve polis ölümleri saklanamıyor kardeş o yüzden üfürme kekocan 57 timciyi bi arada görsen altına kaçırırsın 35 0 semdinli: İnanmadiniz değil mi bizde devlete inanmıyoruz 3 13 Atilla: Yalan seyler yazip ta kendini tatmin etme,, kisiligine yazik edersin ,,, yiyorsa cik daga! 12 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.


Advertisement