Şemdinli'de Astsubaya Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Astsubaya Silahlı Saldırı

Şemdinli\'de Astsubaya Silahlı Saldırı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya, banka şubesi önünde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Sarpkaya hastaneye kaldırıldı.

28.07.2015 12:08  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya, teröristlerin silahlı saldırısında ağır yaralandı. Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesi önünde meydana geldi.

SİVİL KIYAFETLE ÇARŞIYA ÇIKMIŞTI

Sivil kıyafetle çarşıya çıkan astsubay Ziya Sarpkaya'ya teröristler ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 27 yaşındaki Sarpkaya, çevredekiler tarafından hemen bir araçla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

OPERASYON BAŞLATILDI, ÇATIŞMA ÇIKTI

Şemdinli ilçe merkezinde piyade astsubay Ziya Sarpkaya'ya yapılan silahlı saldırının ardından kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı. Özel Harekat polislerinin katıldığı operasyon sırasında silahlı çatışma çıktı.


(Hain saldırıda ağır yaralanan piyade astsubay Ziya Sarpkaya)

Şemdinli ilçe merkezinin 2 kilometre dışındaki Beşevler mevkiindeki çatışmanın aralıklarla sürdüğü belirtildi.

YARALI ASTSUBAY HAKKARİ'YE SEVK EDİLDİ

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan piyade astsubay Ziya Sarpkaya, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hakkari'ye sevk edildi. Helikopterle, Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürülen astsubay Sarpkaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

KAYMAKAMIN EVİNE ROKETLİ SALDIRI

Mardin'in Dargeçit ilçesinde dün gece saatlerinde ilçe kaymakamının evine saldırı düzenlendi.

Dargeçit ilçesinde dün gece geç saatlerinde kaymakamın evine teröristler tarafından roketli ve patlayıcı maddeyle saldırı düzenlendi. Roketin isabet ettiği dış duvarda hasar oluşurken, saldırının ardından silah seslerinin geldiği duyuldu. Roket atan teröristler kaçarken, bölgeye zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Polis, roket atanları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Astsubaya Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (172)

  • adanali: araplarda osmanliyi boyle yikmisti osmanli subaylarinin kellesini ingilize satarak kurtleri bu ulkeden bitirmedikce ne teror biter ne huzur olur 18 460 Yanıtla
  • Asi: HDP kapatilmali 142 9 Yanıtla
  • sadece: Ak partiye kızıp bu millet HDP ye oy verdi bundan 17 25 aralık olaylarının sonucu. 95 4 Yanıtla
  • Azad: Bence bu günler guzel gunler dahada beter olucak tayıp başkanlık sıstemıni getirmeden bu böyle devam edecek gıtıkce batacak turkiye ABD de gaz verıyo tayıpe haklıdır dıye sanıyoki tayıpı sevdıklerınden yapıyolar mahsat sılah satsın hem tc hemde PKK ya her zamanda böyle oldu yıllardır 89 3 Yanıtla
  • baris surecini bozan kurtler: devlet el uzatmisti. baris surecini bozdunuz kurtler 17 43 Yanıtla
  • Cellat: Apo derhal asılmalı 51 9 Yanıtla
  • ERBAA: HDP OY VEREN HAİN SOLCULAR....YÜREĞİNİZ SİZLİYORMU.... 37 21 Yanıtla
  • berxwedan direnis: baska bir miletin topragina göz dikersen gidecegin yer bellidir hic bir yer sahipsiz degildir 18 35 Yanıtla
  • hasan: bence yakalanan butun pkk lilar idam edilsin 49 1 Yanıtla
  • Memo: 1 idam 2 vur emri 3 OHal 4meclistekiler dışarı 33 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement