Şemdinli'de Askeri Aracın Geçişi Sırasında Mayın Tuzağı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Askeri Aracın Geçişi Sırasında Mayın Tuzağı

Şemdinli\'de Askeri Aracın Geçişi Sırasında Mayın Tuzağı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Olay sonrası çatışma çıktı.

29.08.2015 18:54  Güncelleme: 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Patlama sonrası güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildi.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA ÖZEL EĞİTİMLİ ASKERLER VE ZIRHLI ARAÇ SEVKEDİLDİ

Olay, Şemdinli İlçesi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Altınsu Köyü yakınlarındaki Kaymakamlık Çeşmesi Mevkii'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından önceden yola döşenen mayın, uzaktan kumanda ile patladıldı. Patlamadan sonra çatışma çıktığı, bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edildiği belirtildi. Bölgeye aralarında komandoların da olduğu özel eğitimli askeri birlikler sevk edildi.

İlçede gün boyu hareketlilik yaşanırken, gelen komando birliklerinin mayına dayanıklı 'Kirpi' diye tabir edilen zırhlı araçlarla taşındığı görüldü.

OPERASYONA HAZIR BEKLİYORLAR

Gelen komando birliklerinin bölgedeki stratejik noktalara yerleştirileceği ve her an operasyonlara hazır şekilde bekletildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Askeri Aracın Geçişi Sırasında Mayın Tuzağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • İstanbul: 7 yaşındakı cocugu katlettiniz buda cevabıydı.. 29 189 Yanıtla
    F16: senin gibi köpeklerin yüzünden!!!! 9 2
  • edi bese: Allah bin belanı versin pkk ve seni destekleyen lerin 169 40 Yanıtla
  • 47: Orayı darma dağınık edin koclarım bende kurdum ama hain değilim 100 21 Yanıtla
  • Cizira bota: Cizrede askerler tarafindan evleri taranan 7 yasindaki cocuk katledildi 25 87 Yanıtla
    GURBETÇİ: Nieder mit der PKK BUY THE BOMB(KAHROL PKK AL SANA BOMBA) 2 0
  • ZAZA NİYAZİ: KORUCULAR ÇOK UYARDI...ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU... AYRICA DEVLET MEMURLARI İÇİNDE ÖĞRETMENLER İÇİNDE ÇOK PKK LI VAR. HEPSİ TEMİZLENMELİ....KORUCULAR ÇOK UYARDI.,,,,,,,,,,,KORUCULAR ÇOK UYARDI...ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU... AYRICA DEVLET MEMURLARI İÇİNDE ÖĞRETMENLER İÇİNDE ÇOK PKK LI VAR. HEPSİ TEMİZLENMELİ.... 65 12 Yanıtla
    Gurbetçi: Eee Niyazı kardeş işte seninde de gördüğün gibi her türlü verilen telorans devletin açılım ve barış için verdiği çabaları kalleş ce değerlendirme yapan ve dediğin herşeyi yapan Pkk ve uzantıları şimdi utanmadan Barışı istiyoruz diyorlar ben anlamadım bu iş den. 3 0
  • ZAZA NİYAZİ: KORUCULAR ÇOK UYARDI...ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU... AYRICA DEVLET MEMURLARI İÇİNDE ÖĞRETMENLER İÇİNDE ÇOK PKK LI VAR. HEPSİ TEMİZLENMELİ....mayınlar çözüm sürecinde döşendi. pkk ta asla güvenmeyin. operasyonlar hızlansın. barış vatana ihanettir.pkk tamamen imha edilmeden barış olmaz....ÇÖZÜM SÜRECİNDE PKK EVLERE ŞEHİRLERE SİLAH DEPOLADI.. ELEMANLARI ŞEHİRLER YERLEŞTİRDİ...YOLLARA BOMBA TUZAKLARINI KURDU 58 10 Yanıtla
    Yildirhan: Dogulu olan memurlar. Basks ilrrde gorev yapmali 5 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement