Sema Hunca Cipiyle Kayıp Ormana Devrilmiş - Son Dakika
Ekonomi

Sema Hunca Cipiyle Kayıp Ormana Devrilmiş

Salı gününden beri kendisinden haber alınamayan Sema Hunca'nın cipiyle kaza yaparak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Cip yağmurda kayıp 5 metrelik setten ormana uçmuş.

09.10.2015 07:49  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salı günü "Alışverişe gidiyorum" deyip Sarıyer Bahçeköy'deki evinden çıkan ve dönmeyen Sema Hunca'yı (75) bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekip Hunca ailesinin evinde çalışanların ve Sema Hunca'yı son gören terzisinin ifadelerini aldı. Ayrıca bölgedeki kamera görüntülerine yoğunlaşıldı. Toplanan kamera görüntülerinde bir iz aranırken, Sema Hunca'nın cep telefonu Fatih Ormanları bölgesinden sinyal vermeye devam etti. İstanbul'daki plaka tanıma sisteminden yapılan sorguda, Sema Hunca'nın cipinin izine rastlanmadı.

ÇALIŞANLARIN İFADESİ ALINDI

Soruşturmayı derinleştiren polis, Sema Hunca'nın, evinden ayrıldıktan sonra markete gittiğini, ardından Tarabya'daki terzisine uğrayarak bazı eşyalarını aldığını tespit etti. Polis, 2004 model siyah renkli lüks cipiyle kaybolan Hunca'nın izini, güvenlik kameralarında da aradı. Hunca'nın aracının aynı gün Bahçeköy'deki Belgrad Ormanları girişinden saat 14.40'ta geçtiği belirlendi. Ancak aracın Belgrad Ormanları'ndan çıkış görüntüsü bulunamadı. Evdeki 3 çalışan ile terzinin de aralarında olduğu 5 kişinin ifadesini alan polis, tüm bu araştırmaların sonucunda trafik kazası ihtimaline yoğunlaştı. Cep telefonu sinyal vermeye devam eden Hunca için aramalar dün Belgrad Ormanları'nda yoğunlaştırıldı.

ORMANDAN SİNYAL

AFAD ekibi, Sema Hunca'yı telefonunun sinyal verdiği ormanlık alanda eğitimli köpekleri Zeus ve Hero ile aramaya çıktı. Aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Saat 15.50'de telefon sinyalinin geldiği ormanlık alanda arama yapan ekipler Sema Hunca'nın cipini yan yatmış halde buldu. Cip yoldan kayarak yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki setten düşmüştü. Sema Hunca direksiyondaydı. Çarpmanın etkisiyle başına darbe almıştı ve hayatını kaybetmişti.

'OLAY YERİ' DEVRİLEN CİPİ İNCELEYECEK

Polus Sema Hunca'nın cipinin izini bölgedeki MOBESE kameralarının görüntülerini izlerken Bahçeköy yolunda buldu. Cip, vinç yardımıyla uçtuğu ağaçlık alandan çıkarıldı. Araç daha sonra incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme Şubesi'nin Üsküdar'daki merkezine götürüldü.

CEP TELEFONUNA MESAJ ATTILAR

Bölgenin geniş bir alan olması nedeniyle Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden de destek isteyen arama kurtarma ekipleri, Hunca'nın cep telefonuna mesaj atarak yön tespiti yaptı. Bu tespitle birlikte polis helikopteri dün bir kez daha havalandı ve saat 15.00 sıralarında Hunca'nın aracı şarampole yuvarlanmış halde bulundu. Hemen ormanlık alandaki AKUT ekiplerine koordinat verildi.

KEMER BAĞLI, HAVA YASTIĞI AÇILMIŞ

AKUT görevlileri yaklaşık 10 metreden şarampole yuvarlanmış aracın içinde Sema Hunca'nın cesedini buldu. Hunca'nın emniyet kemerinin bağlı, aracın hava yastığının açılmış olduğu görüldü.

KAYBOLDUĞU GÜN ANKESÖRLÜ TELEFONDAN ARANMIŞ

Teknik incelemede Hunca'nın cep telefonunun, kaybolduğu gün saat 12.30 ile 14.00'te Ümraniye'deki bir ankesörlü telefondan arandığı da belirlendi. Polis aramaların sırrını çözmek için çalışma başlattı. Hunca daha önce telefon dolandırıcılarının kurbanı olmaktan son anda polis tarafından kurtarılmıştı.

SON GÖREN 15 YILLIK TERZİSİ

Sema Hunca'nın 15 yıllık terzisi Fatma Can, "Dükkânımda 10 dakika kaldı. Evde sıkıldığını, hava almak için çıktığını söyledi. Sağlığında şüpheli bir durum olsaydı kesinlikle bırakmazdık. Dükkândan çıktı, arabasını almak için otoparka gitti. Yaşlılığa bağlı olarak hareketleri biraz yavaştı" dedi.


Sema Hunca Cipiyle Kayıp Ormana Devrilmiş

Son Dakika Ekonomi Sema Hunca Cipiyle Kayıp Ormana Devrilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 26 23 Yanıtla YAZIK: şu haberin altında bari siyaset yapmayın 13 1 murat: Erbaa salakmısın oğlum sen 11 2 .....: Anne sütü ilk 6 ay önemli diyorlarya işte kanıtı Erbaa harbi normal değilsin 8 1
  • para para: allah rahmet eylesin ama 75 yaşındaki bir kişinin araç kullanması normal değildir keşke paraya kıyıp bir şöför tutsaydı 41 0 Yanıtla
  • YALANCI DÜNYA: Dünya,nin yalanci oldugunu,,en iyi bilenler ölülerdir. 26 1 Yanıtla
  • çaykentlı: jeeple olum ulan zengının olumude guzel 4 11 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Hunca kozmetik markasını hiç görmedim,duymadım...Deniyecem... 3 12 Yanıtla ahmet alp: madigan.... 0 0
  • yani: Haber basligina bakin ormanin ismi kayip orman sanki.insan ne demek istiyolar diye dusunup her satiri okuyo amaclari bu demekki 2 0 Yanıtla
  • Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor
    10:57 Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor

    Çukurova'nın bereketli topraklarında yetişen turp, ıspanak ve pırasa, deprem bölgesi Malatya için hasat ediliyor. Kadınlar Ramazan ayında zorlu mesailerini sürdürerek ürünleri toplarken, erkekler ise nakliye işlemleriyle uğraşıyor. Ürünler tazyikli sularda yıkanarak Malatya'ya sevk ediliyor.

  • Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı
    10:51 Bilecik'in İhracatı Azaldı, İthalatı Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 2024 Şubat ayı dış ticaret istatistikleri verilerine göre, Bilecik'in ihracatı yüzde 17,5 azalarak 10 milyon 826 bin dolar, ithalatı ise yüzde 34,9 artarak 10 milyon 122 bin dolar olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ise Şubat ayında ihracat yüzde 13,6 artarken, ithalat yüzde 9,2 azaldı.

  • Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı
    10:46 Devrekani'de yapılan yatırımlar tersine göçü başlattı

    Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, göreve geldikleri 5 yıl içinde ilçeye 1 milyar liranın üzerinde yatırım kazandırdıklarını belirtti. Yapılan yatırımlar ve doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte göç veren ilçeye tersine göç başladı.

  • Ticaret Bakanı: Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak ile görüşmeler sürüyor
    10:37 Ticaret Bakanı: Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak ile görüşmeler sürüyor

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kalkınma Yolu Projesi'nin önemli bir geçiş güzergahını teşkil edecek Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılması için Irak hükümeti ile görüşmelerin sürdürüldüğünü bildirdi. Ovaköy Gümrük Kapısı'nın açılmasıyla birlikte Habur Gümrük Kapısı üzerindeki yükün hafifleyeceği ve dış ticaret hacminin artacağı değerlendirilmektedir.


Advertisement