Selçuk Şahin Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Spor

Selçuk Şahin Dünya Evine Girdi

Selçuk Şahin Dünya Evine Girdi

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin, dünya evine girdi.

06.05.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin, dünya evine girdi.

Raffles İstanbul Otel'de gerçekleşen düğün töreninde Selçuk Şahin hayatını Emel Demiryürek ile birleştirdi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ kıyarken, şahitliklerini ise Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkan Aziz Yıldırım, eski Asbaşkanlardan Ali Koç, Burcu ve Mustafa Balcı çifti yaptı. Düğün törenine Fenerbahçe yöneticileri, futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hizmet eden bir sporcumuz. Bu mutlu gününde camia olarak bizler de yanındayız ve bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Selçuk da bizler gibi, bizlerle aynı fikirde olan Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve aynı zamanda laik bir insandır. Bu ülke için, bu doğrultuda çocuklar hediye edeceklerini düşünüyorum. İnşallah biz de o günlerde bulunuruz. Hayırlı olsun, Allah mesut etsin" dedi.

Eski asbaşkanlardan Ali Koç ise, "Düğüne gelirken anne ve babana da dedim; 'Sizin oğlunuzu seviyoruz, Fenerbahçeli futbolcu, iyi insan, güzel insan, aynen başkanımızın dediği gibi bir insan.' İnşallah ikisinin de hayatı aynı güzellikte olur. Her şey gönlünüzce olsun" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Selçuk Şahin Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement