Sel Kurbanı Kadın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sel Kurbanı Kadın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Sel Kurbanı Kadın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Sakarya'da dün meydana gelen kuvvetli yağış sonrası Serdivan İlçesi'nin Aşağıdereköy semtinde sele kapılarak yaşamını yitiren 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülderen Altunburak, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

24.06.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da dün meydana gelen kuvvetli yağış sonrası Serdivan İlçesi'nin Aşağıdereköy semtinde sele kapılarak yaşamını yitiren 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülderen Altunburak, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sakarya'da dün öğleden sonra etkili olan kuvvetli sağanak yağış, Adapazarı kent merkezi ile bazı ilçelerde sele neden oldu. Serdivan İlçesinde bulunan Aşağıdereköy Mahallesi'nde yağış sonrası oluşan selde sürüklenen kamyonun çarptığı evde bulunan Gülderen Altunburak, sel sularına kapılarak can verdu. Bedensel engelli olan Altunburak'ın cenazesi bugün helallik alınması için evine eve getirildi. Talihsiz kadının yakınları, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Gülseren Altunburak'ın cenazesi daha sonra cenaze namazının kılınması için Aşağıdereköy Merkez Camii'ne getirildi.

KOCASI VE KIZLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Selde can veren engelli kadını son yolculuğunda eşi Mehmet Albunburak ve kızları 17 yaşındaki Çiğdem ile 15 yaşındaki Cansu Altunburak yalnız bırakmadı.

Cenazeye katılan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, selde can veren kadının iki kızına başsağlığı dileyerek onları teselli etmeye çalıştı. Gülderen Altunburak, kılınan cenaze namazının ardından, Aşağıdereköy Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sel Kurbanı Kadın Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement