Sekmen Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Yerel

Sekmen Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

Sekmen Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı

Yerel seçimlere 8 gün kala seçim çalışmalarını hızlandıran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’la beraber Hilalkent’te ki sanayi esnafını ziyaret etti.

22.03.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlere 8 gün kala seçim çalışmalarını hızlandıran Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'la beraber Hilalkent'te ki sanayi esnafını ziyaret etti.

Hilalkent'te esnaf ziyaretinin ardından Hilalkent sakinleriyle bir araya gelen Mehmet Sekmen, burada projelerini ve hedeflerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Sekmen, Erzurum'a hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyacağını belirtti. Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı'nın ardından iki dönem de Milletvekilliği yaptığının altını çizen Sekmen, gerek belediye başkanlığında ve gerekse mecliste edindiği tecrübelerini Erzurum'da güzel hizmetlere dönüştüreceğini kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da düzenlediği miting hakkında değerlendirmede bulanan Sekmen, "Başbakanımızın gelmesiyle bugüne kadar düzenlenen en kalabalık miting oldu. Bu mitingle beraber Erzurum şahlandı, 7'den 70'e köylerden, taşra ilçelerden herkes AK Parti'nin saflarında birleşti. Erzurum halkı Recep Tayyip Erdoğan beyin, dünya lideri başbakanımızın etrafında gövde gösterisine katıldı. Bu coşkuyla Erzurum şahlanacak zaten miting öncesinde ve sonrasında başbakanımızla Erzurum için yapılacak yatırımları konuştuk bu bağlamda. Tekman tüneli projesi üzerine çalışıyoruz. Hızlı tren Erzincan ile aynı anda Erzurum'a gelecek. Erzurum iktidara büyük oranda oy veriyor Erzurum'un bunun karşılığını alması gerektiğini başbakanımıza ilettim oda bunun için Erzurum'a iki bakan verdiğini ve Erzurum'a yatırımları iki kat artacağını söyledi. Biz de diyoruz ki Ak Parti 76 milyon insanı kucaklayan parti oylarımız bölünmesin Mevlana'nın dediği gibi gel ne olursan ol yine gel" dedi.

Ziyaret esnasında Hilalkent esnafının sorunlarını dinleyen Sekmen sanayi bölgesinde de incelemelerde bulundu. Sıcak karşılamadan memnun kalan Mehmet Sekmen halktan dua ve destek istedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sekmen Seçim Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement