Sekmen: "Kazaların Yaşandığı Yenişehir Kavşağına Üst Geçit Yapılacak" - Son Dakika
Yerel

Sekmen: "Kazaların Yaşandığı Yenişehir Kavşağına Üst Geçit Yapılacak"

Sekmen: "Kazaların Yaşandığı Yenişehir Kavşağına Üst Geçit Yapılacak"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının yaşandığı Yenişehir girişindeki kavşağa üst geçit yapılacağını bildirdi.

13.04.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, trafik kazalarının yaşandığı Yenişehir girişindeki kavşağa üst geçit yapılacağını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Yenişehir girişindeki dört yolda yaşanan trafik kazasında Buhara Hastanesi çalışanı Hatice Filiz Mengi, karşıdan karşıya geçerken yaşamını yitirmişti. Bu elim kazanın ardından Sekmen, ilgili daire başkanlarıyla birlikte, Bosna Hersek Caddesi'ni Yenişehir'e bağlayan Durak Sakarya Köprülü Alt Geçidi ve çevresinde incelemelerde bulundu. Semt sakinleriyle de görüşen Sekmen, trafik kazalarının bir daha yaşanmaması için söz konusu yere üst geçit yapma kararı aldıklarını bildirdi. Sekmen, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Geçtiğimiz günlerde Buhara Hastanesi'nde görevli Hatice Filiz Mengi kardeşimiz karşıdan karşıya geçerken yaşanan trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu kazada yaşamını yitiren kişi benim kızım da olabilirdi. Bu bölgede irili ufaklı çeşitli trafik kazaları meydana geldi. Bu kazalarda yaşamını yitiren vatandaşlarımız da oldu. Bir daha bu ve benzeri kazaların yaşanmaması için Yenişehir semtinin girişine yayaların daha rahat ve sağlıklı bir şekilde geçişi için üst geçit yapacağız. Üst geçit en kısa sürede inşa edilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak."

SEKMEN, MHP PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yenişehir semtini gezerken MHP Palandöken İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Başkan Fetullah Yapan ile görüşen Sekmen, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. MHP Palandöken İlçe Başkanı Fetullah Yapan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kazayı duyup bu bölgeye gelmeniz ve burada inceleme yapmanız erdemli bir davranıştır" dedi. Başkan Sekmen de, başka acıların oluşmaması için söz konusu mevkiye üst geçit yapacağını ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sekmen: 'Kazaların Yaşandığı Yenişehir Kavşağına Üst Geçit Yapılacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement