Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikasında 82. Dönem Pancar Alımı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikasında 82. Dönem Pancar Alımı

Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikasında 82. Dönem Pancar Alımı

Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikasında 82. dönem pancar alımı düzenlenen törenle yapıldı.

16.09.2014 19:20  Güncelleme: 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nda 82. dönem pancar alımı düzenlenen törenle yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Jale Nur Süllü, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, fabrika çalışanları ve çiftçiler katıldı.

Vali Tuna, burada yaptığı konuşmada, pancar alım kampanyasının Eskişehirli çiftçilere hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası'nın kuruluşunun çok eskilere dayandığını ifade eden Vali Tuna, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçmişi ve bugünü karşılaştırdığımızda Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası, istikrarlı bir şekilde kapasitesini, üretimini artırarak ve çiftçimizin cebine her sene daha çok para girmesini sağlayarak çalışıyor. Bu konuda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu, Eskişehir için yadsınamayacak önemli bir katkıdır. Belki çok fazla kişi bunu bilmiyor ama bunu anlatmak lazım. Üreticisiyle, çalışanlarıyla ülke ekonomisine her sene 150-200 milyon civarında sağladığı katkıyla önemli bir görev, bir misyon ifa edilmiş oluyor. Tabi ki Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikası tarihten bize gelen bir emanet. Atalarımızın bizlere bıraktığı yadigar, önemli bir kurum. İnşallah nice senelere daha güçlü, daha verimli hizmetlere öncülük ederek yoluna devam etmesini arzu ediyoruz."

Vali Tuna, kampanya döneminin Eskişehir'e hayırlı olmasını diledi.

Eskişehir Milletvekili Salih Koca ise yaşanan iş kazalarının önemini belirterek, 82. dönem pancar alım kampanyasının Eskişehirli çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Koca, "İnşallah kazasız bir iş dönemi geçirmenizi diliyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra fabrika müdürü Satılmış Kavuncuoğlu, Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği Başkanı Rafet Demirtaş ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Ünder de birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Vali Tuna, Milletvekili Koca ve diğer ilgililer, Eskişehir'de ilk pancarı getiren çiftçilere çeşitli hediyeler verdi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Kazım Taşkent Şeker Fabrikasında 82. Dönem Pancar Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement