Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır

Şehzadeler\'in Mahalleleri Kışa Hazır

Şehzadeler Belediyesi Akpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı.

09.11.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Akpınar Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattı. Elektrik tellerinin yeraltına alınma çalışmalarının ardından bozulan yolları hızlı bir şekilde düzelttiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Mahallelerimizi kışa hazır hale getireceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akpınar Mahallesinde yapılan elektrik tellerinin yeraltına alınması çalışmasının ardından mahallede hummalı bir asfaltlama çalışması başlattı. Şehzadelerin her mahallesinin kışa hazır hale getirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bugün ekiplerimiz Akpınar Mahallemizde çalışmalarına devam ediyorlar. Akpınar Mahallemizde GEDİZ A.Ş. alt yapı çalışmalarına başladı. Elektrik kesintilerinin son bulması için birçok mahallemizde tellerin yeraltına alınması çalışmalarını başlattı. Bu çalışmalar esnasında yollar bozuluyor. Şehzadeler Belediyesi olarak biz 300 tonluk bir asfalt yaması çalışması yapıyoruz. Elektrik tellerinin yeraltına alınması işleminin ardından hızlı bir şekilde sıcak asfalt işlemini yapıyoruz ve yolları düzeltiyoruz. Tüm mahallelerimizi kışa hazır hale getiriyoruz. Mesai mefhumu dinlemeden çalışan bütün mesai arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz tüm halkımıza hayırlısı olsun." dedi.

Şehzadeler Belediyesinin Akpınar Mahallesinde yapılan tüm çalışmalarda büyük bir gayret ve özveri ile yaptığını belirten Akpınar Mahalle muhtarı Bişar Saknuk, "Öncelikle bu hizmetlerden ötürü Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi tüm ekipleriyle gece gündüz demeden elinden gelen tüm gayretleri gösteriyor. Bu çalışmalardan dolayı mahalle halkım adına Belediye Başkanımıza ve Şehzadeler Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler'in Mahalleleri Kışa Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement