Şehitlik Girişi Düzenleniyor - Son Dakika
Güncel

Şehitlik Girişi Düzenleniyor

Şehitlik Girişi Düzenleniyor

Niğde Belediye Başkanlığı park bahçeler çalışmalarıyla da Niğde'yi modern hale getirmeye devam ediyor.

19.06.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de her alanda Belediye çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Her geçen gün gerçekleşen hizmetlerle modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Niğde, Belediye çalışmalarıyla yeni güzellikler kazanmaya devam ediyor. Niğde'ye yakışır bir çalışmanın gerçekleşeceği Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinde estetik dokunun ön planda tutulduğu bir proje çalışması Niğde Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştiriliyor.

Niğde Belediyesi tarafından Niğde Derbent Mezarlığı Şehitlik girişinde çalışmalar hızlı bir şekilde başlatıldı. Şehitlik girişi, Niğde Belediye Başkanlığı tarafından Niğde'ye ve şehitliğe yakışır hale getirilecek.

Değişim devam ediyor

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde şehitliğinin önünde kaya ve taşların oluşturduğu metruk bir görüntü vardı. Şehit Aileleri Derneğimiz de şehitlik girişinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili bir görüş birliğine vardık. Şehitlik önünde bin metreye yakın Niğde Belediyesine ait bir arsamız var. Şehitlik önünde bir düzenleme yaparak şehrimizin girişini Bor yolu ile beraber, şehitlik önünde yapacağımız bir peyzaj düzenlemesi ile beraber daha güzel hale getireceğiz. İki ay sonra Niğde'ye girenler, Niğde'deki değişikliğin, gelişmenin ve güzelleşmenin hızlı bir şekilde devam ettiğini görecekler" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehitlik Girişi Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement