Şehitkamil'de Toplu İş Sözleşmesi Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'de Toplu İş Sözleşmesi Heyecanı

Şehitkamil\'de Toplu İş Sözleşmesi Heyecanı

Şehitkamil Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

06.04.2015 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı. Şehitkamil Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşmeden iki tarafta mutlu ayrıldı.

Dülük Tabiat Parkı'nda gerçekleşen törene Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Hizmet İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer ve çalışanlar katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, "Bugün burada bulunuşumuz, hem sendikamız Hizmet İş açısından, hem de işçi arkadaşlarımızın yakın geleceklerinde daha iyi bir yaşama adım atmaları açısından önemli bir gün. Bunun için bugün ki düzenlediğimiz toplu iş sözleşmesini önemsiyoruz. Yapılan bu toplu iş sözleşmesinin masada hiçbir kırgınlıkları zemin oluşturmadan barış içerisinde sonuçlanmasından dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Hizmet İş Sendikası Türkiye genelinde 146 sendika içerisinde ikinci büyük sendika olma özelliğini taşıyor. Tabi bu konuma gelmek, Hak İş Konfederasyonumuzun ve kendi iş konumumuzun en büyük sendikasıyız. Bu da sizlerin gayretiyle olmuştur. Cenabı Hakkın lütfettiği çalışmalarımızı o yönde sürdürmeye gayret gösteriyoruz. Ben tekrardan bu toplu iş sözleşmesinin Hizmet İş Sendikamıza ve Hak İş Konfederasyonumuza hayırlar getirmesini temenni ediyorum, annenizin ak sütü gibi helal olmasını diliyorum, hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Öncelikle bu toplu iş sözleşmesinin bu noktaya gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Biz bu millete hizmet etmek için buradayız. Adımız A.Ş. olabilir, Belediye olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan her bir vatandaş olarak bu topraklara karşı sorumluluğumuz var. Her zaman söylediğim bir şey var, Allah hepimizin rızkını bir yerden veriyor. Fabrikadan olabilir, başka bir kuruluşta olabilir, ticarethanede olabilir ama Belediye'de çalışmanın ayrı bir bereketi ve duası var. Burada millete hizmet edip, bir yandan maaşımızı alıyoruz, diğer taraftan üstüne dua alıyoruz. Bunu her yerde alma imkanı yok. Belediye bu açıdan, çok karlı bir yer. Açık yüreklilikle söylüyorum. Buradaki aldığımız dua sayesinde huzurumuz çok daha farklı. Çok yoğun ve yorucu bir iş, Belediyecilik kolay bir iş değil. Her kademesinde görev yapan siz arkadaşlarımızın sayesinde, hepimiz dua alıyoruz. Bunun için her zaman söylediğim gibi hepimiz birlikte bir sistemin parçasıyız. Burada hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. Tabi gönül ister ki şartları daha da iyileştirelim ama Türkiye'nin gerçeklerini göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz. Bunun için ben bu sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Hizmet İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert protokol imzasını attı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'de Toplu İş Sözleşmesi Heyecanı - Son Dakika


Advertisement