Şehit Polislerin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika
Güncel

Şehit Polislerin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Adana'nın Pozantı ilçesinde şehit olan polisler için düzenlenen törende şehit annesi "kuzumu getirin" diye feryat etti, şehidin küçük kızı, her şeyden habersiz tabutu öpüp ağladı.

31.07.2015 12:54  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Pozantı ilçesinde teröristlerin emniyet müdürlüğüne düzenlediği saldırıda şehit olan polis memurları için tören düzenlendi.

Adli Tıp Kurumu'nda otopsileri yapılan şehit polis memurları İsa İpek ve Serdar Kazar'ın cenazeleri tören için Adana Valiliği bahçesine getirildi.

ŞEHİT ANNESİNİN İSYANI: KUZUMU GETİRİN BANA

Şehit polis memuru İsa İpek'in annesi Durdu İpek, "Kuzumu getirin bana kuzumu istiyorum." diye gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesini kadın polisler sakinleştirdi.

EŞİ TABUTUNA SARILDI

Cenazeler araçtan indirildikten sonra meslektaşlarının omuzlarında Türk bayrağına sarılı tabutlar tören alanına getirildi. Bu sırada şehidin eşi Pınar İpek, gözyaşları arasında sarıldığı tabutu öptü.

KADIN POLİS, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Şehidin 2 aylık bebeği Asya'yı bir kadın polis kucağına alarak baktı. Şehidin yakınlarının feryatları karşısında kadın polis de gözyaşlarını tutamadı.

MİNİK GÖKSU, BABASININ TABUTUNU ÖPTÜ

4 yaşındaki kızı Göksu ise bir akrabasının kucağında babasının tabutunun başına getirildi. Şehidin küçük kızı tabutu öpüp, ağladı.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Şehit polis memuru Serdar Kazar'ın annesi Hatice Kazar da tabut başına gelerek tabuta sarılıp gözyaşına boğuldu, baygınlık geçirdi.

Amcası Yusuf Kazar ise yeğeninin fotoğrafına alnını koyup gözyaşlarına boğuldu.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİ KONUŞTU

Daha sonra Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Vali Mustafa Büyük birer konuşma yaptı. Büyük ve Zeybek, saldırıya karşı polislerin kahramanca karşılık verdiğini teröristleri öldürüp kendilerinin de şehit olduğunu anlattı. Büyük ve Zeybek şehitlerin yakınlarını ve Türk milletine başsağlığı diledi, birlik beraberlik mesajı verdiler.

Dualar okunduktan sonra cenazelerden biri ambulans ile diğeri cenaze aracıya konuldu. İsa İpek cenazesi toprağa verilmek üzere Ceyhan'ın Başörün Köyü'ne, Serdar Kazar'ın cenazesi ise Buruk Mezarlığına götürüldü.

Şehit Polislerin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polislerin Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu - Son Dakika

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement