Diyarbakır Şehidinin Ailesinin Feryatları Yürek Dağladı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Şehidinin Ailesinin Feryatları Yürek Dağladı

Diyarbakır Şehidinin Ailesinin Feryatları Yürek Dağladı

Diyarbakır'da şehit düşen polis Miraç Kadir Özcan'ın cenazesinde şehidin annesinin ''Sensiz ne yapacağız oğul?'' diye feryat etmesi yürekleri dağladı.

17.01.2017 15:13  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır' da teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit düşen 4 polisten 28 yaşındaki Miraç Kadir Özcan'ın cenazesi, memleketi Trabzon'a getirildi.

CENAZEYİ AİLESİ KARŞILADI

Şehit polis Miraç Kadir Özcan'ın cenazesini eşi Semra Özcan ve 1.5 yaşındaki kızı Umay'ın da askeri uçakla Trabzon'a getirildi. Cenazeyi havaalanında babası emekli komiser Ali Özcan, kardeşi ve diğer yakınlarıyla Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ile polisler ve askerler karşıladı.

''SENSİZ NE YAPACAĞIZ OĞUL?''

Askeri uçağın havalimanına gelişi sırasında şehit Miraç Kadir Özcan'ın annesi Gülşen Özcan, "Sensiz ne yapacağız oğul? Söyle bana ey oğul" diyerek gözyaşı döktü. Kardeşi Berat Özcan ise, "Ağabeyim bu hiç olmadı. Daha Trabzonspor'un şampiyonluğunu görecektik" diye feryat etti.

ŞEHİDİN CENAZESİ MAÇKA İLÇESİNE GÖTÜRÜLDÜ

Polis memuru Özcan'ın cenazesi, tören sonrasında ambulansa konularak toprağa verilmek üzere Maçka İlçesi'ne gönderildi. Şehit polis memuru Özcan, ikindide Gürgenağaç Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Şehidinin Ailesinin Feryatları Yürek Dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement