Şehit Polis Diyarbakır'a Gönüllü Gitmiş - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Diyarbakır'a Gönüllü Gitmiş

Tahir Elçi'yi korumak isterken şehit edilen terörle mücadele polisi Ahmet Çiftaslan'ın, artan terör olayları sonrası gönüllü olarak bölgeye gittiği ortaya çıktı.

28.11.2015 18:24  Güncelleme: 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın, Diyarbakır'da görev almayı kendisinin istediği ortaya çıktı.

ANNESİNE HABER VERİLDİ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde oturan şehidin annesi Süheyla Çiftaslan'a, Gümüşhane'de şehidin kardeşinin yanında olduğu esnada haber verildi. Anne Çiftaslan'ın, oğlunun şehit olduğunu öğrenerek memleketi Kahramanmaraş'a doğru yola çıktığı öğrenildi.

İKİ ÇOCUK BABASI

Biri kız, 2 çocuk babası olan Ahmet Çiftaslan'ın 1 buçuk yıl önce babası Ejder Çiftaslan'ı kaybettiği ve 2 kardeşi olduğu öğrenildi. 20 yıllık polis olan Çiftaslan'ın artan terör olaylarının ardından gönüllü olarak Diyarbakır'a gittiği ve terörle mücadelede görev aldığı öğrenildi.

EN SON 45 GÜN ÖNCE MEMLEKETİNE GİTMİŞ

Şehit polisin evine en son 45 gün önce bir yakınının cenazesi için geldiği öğrenildi. Çiftaslan Diyarbakır BARO Başkanı Tahir Elçi'yi korumakla görevlendirilmiş ve düzenlenen saldırıda ağır yaralanarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Çiftaslan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Şehidin cenazesinin Diyarbakır'da düzenlenen resmi törenin ardından memleketinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Şehit Polis Diyarbakır\'a Gönüllü Gitmiş

Son Dakika Güncel Şehit Polis Diyarbakır'a Gönüllü Gitmiş - Son Dakika

  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. 41 ilden 928 sporcu organizasyona katılıyor.

  • İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı
    12:49 İstanbul Havalimanı'nda Spotter Alanı Yeniden Açıldı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, havacılık fotoğrafçılığına ilgi duyanlar için Türkiye'nin ilk resmi spotter alanını 2021 yılında faaliyete geçirdi. Spotter alanı, uçak fotoğrafçılarının seyir terasında çekim yapabileceği bir noktada bulunuyor. İlgilenenler, başvurularını internet üzerinden yaparak alana giriş yapabilecekler.

  • Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    12:48 Bucak'ta otobüsle çarpışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mehmet Selim Tüzün'ün kullandığı otomobil ile bir yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, otobüsün sürücüsü jandarma karakoluna götürüldü. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.


Advertisement